Güçlü yönetimi, tecrübeli teknik kadrosu, deneyimli futbolcularıyla 2022-2023 sezonunu şampiyonlukla taçlandırmak isteyen Kuşadasıspor, çalışmalarına 20 Ağustos tarihine kadar Afyonkarahisar'da devam edecek. 40 kişiden oluşan takımda kampın 1. etabında tecrübeli futbolcular ve altyapıdan gelen futbolcuların kaynaşması sağlandı. 25 kişilik takım kadrosunu belirlemek için yapılan antrenmanlar taktik, ağırlık çalışmaları yapılarak gerçekleştirilirken, takımdaki birlik ve beraberlik teknik heyeti ve yönetimi memnun ediyor.
İlk etap çalışmalarında genellikle genç ağırlıklı çıkılan iki hazırlık maçında Serikspor'a 2-1, Eskişehirspor'a 1-0 mağlup olunmasına rağmen futbolcuların hırsı göz doldurdu. Teknik Direktör Bülent Ataman ve ekibinde bulunan 1. Yardımcı Antrenör Ufuk Ateş, Yardımcı Antrenörler Eray Er, Yasin Avcı, Beytullah Türker, Kaleci Antrenörü Aykut Gürler, Atletik Performans Antrenörü Doğukan Başcan nezaretinde çalışmalarını sürdüren Kuşadasıspor, şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu ortaya koyuyor.

GÜVERCİN, ŞAMPİYONLUĞA KANAT ÇIRPACAK


Takımın Teknik Direktörü Bülent Ataman, gazetemize yaptığı açıklamada, ilk etap çalışmalarına 40 kişiyle başladıklarını, ikinci etap çalışmalarına 30 kişi ile başlayacaklarını, 20 Ağustos’ta tamamlanacak kamp sonunda da 25 kişilik ideal kadroyu oluşturacaklarını kaydetti. Ataman, “Kadroya giremeyen çocuklarımız yine bizim çocuklarımız, onları kiralık olarak maç deneyimi kazanmaları için bazı takımlara kiralamayı düşünüyoruz. Futbolcularımızın gösterdiği performanstan, hırstan çok memnunuz. Bütün oyuncularımız iyi çalışıyor, herhangi bir olumsuzluk yaşamıyoruz çünkü karakterli oyunculara sahibiz. Tecrübeli futbolcularımız gençlerimize abilik yapıyor. Futbolcularımıza imkan verdikçe çok şey alacağımızı görüyoruz. Hızlı, tempolu, kazanmak için çalışan bir oyun anlayışı için uğraşıyoruz. Belli bir mesafe aldık. Çok daha iyi olmalıyız, oyun güzelliği açısından şaşırtan performanslar ortaya koymak istiyoruz. İnşallah bu hırslarını maçlara da yansıtacaklar. Güvercin hedefe doğru uçmaya hazır, lig sonunda da hedeflediğimiz şampiyonluğa ulaşacağımızı düşünüyorum. Yönetimimizde bizlere gereken desteği veriyor, onlara da ayrıca teşekkür ediyoruz" diyerek tüm takımlar için kazasız, belasız, sakatlıksız bir sezon diledi.