Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin bir yıl önce başladığı Nazilli İstasyon Meydanı'ndaki Kent Meydanı ve Yeraltı Otoparkı, düzenlenen görkemli bir törenle hizmete girdi. Açılışa Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun yanı sıra, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay, İncirliova Belediye Başkanı Aytekin Kaya, Yenipazar Belediye Başkanı Yüsran Erden, CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, belediye meclis üyeleri, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“NAZİLLİLİLERE BİR SÖZ VERMİŞTİK”


Törende bir konuşma yapan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Söz verdik yaptık” dedi. Çerçioğlu, "Değerli Nazillililer hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. Biz seçimlerde bu meydanda siz değerli Nazillililere bir söz vermiştik. İstasyon Meydanı’nda yeraltı otoparkı yapacağımızı söylemiştik. İşte bu gece resmi açılışını sizinle gerçekleştiriyoruz. Gençler sizinle gurur duyuyorum. Gözleriniz pırıl pırıl. Çok coşkulu bir topluluk görüyorum. Söz verdik yaptık” dedi.

"GÜZEL HİZMETİ NAZİLLİ’MİZE KAZANDIRDINIZ"


Çerçioğlu’nun ardından sahneye çıkarak Nazillilileri selamlayan Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Çerçioğlu’na teşekkür ederek, "Hem şahsım hem de şehrim adına çok teşekkür ediyorum. Seçimlerde burada bir söz vermiştik. Ne yaparsak birlikte yapacağız demiştik. Nazilli’nin on yıllardır süren hayalini gerçekleştirdiniz. Birçok başkanımızın yapamadığı bu güzel hizmeti Nazilli’mize kazandırdınız. Çok teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Öte yandan Gripin Grubu konseri öncesi sanatçının talebi üzerine gazetecilerin sahne önünü boşaltılması istendi. Kısa süreli yaşanan kaos yapılan görüşmelerin sonunda çözülürken, gazeteciler yine sahne önündeki yerlerine alındı. Başkan Çerçioğlu ve beraberindeki heyet kurdele kesiminin ardından hep birlikte alandan ayrılırken, Gripin Grubu daha sonra konser verdi.