Süper Amatör Liginde kendine BAL hedefi koyan Kuşadası 1922 FK. mevcut kadroya 13 transfer yaparak güçlendirdi. 'Bu ligde ben de varım' diyerek transfer çalışmalarına devam ediyor.

'HEDEFİMİZ BAL LİGİNE YÜKSELMEK'


1 Ağustos'ta sezonu açmayı düşünen ve yeni aldıkları takım otobüsüyle büyük sükse yapan kulübün başkanı Atilla Serhan Tuğlu “Kuşadası’nı bilen daha önce Kuşadası Gençlik Spor’a iki dönem şampiyonluk yaşatmış, Kuşadalı Özer Erdem ile anlaştık. Kulübümüze ve Kuşadası'na hayırlı olmasını diliyorum. Takımımızı geçen sezonda 1. Amatör’de şampiyon yaparak Süper Amatöre çıkardık. Hedefimiz bu sezonda BAL ligine yükselmektir " diyerek, önümüzdeki günlerde toplu imza töreni yapacaklarını söyledi.

'HEDEFİ OLAN BİR TAKIMA GELDİM'


Kuşadası'nın yetiştirdiği Kuşadası'nı iyi bilen ve şampiyonluklara imza atmış olan teknik direktörlüğe getirilen Özel Erdem'de yaptığı açıklamada "Güzel ilçemiz Kuşadası'nın futbol kulüplerinden biri olan Kuşadası 1922 Süper Amatör Lig takımı ile anlaştım. Başta değerli başkanımız Atilla Serhan Tuğlu ve yönetim kuruluna bana duydukları güven ve destek için teşekkür ediyorum. Takımın hedefleri var, benim de hedeflerim var. Bu nedenle hedefi olan bir takımda görev almaktan çok mutluyum. 2022-2023 sezonunda şampiyonluğu hedef alarak çalışmalarımıza Ağustos ayının başında başlayacağız. Transfer çalışmalarımız hala devam etmektedir. Zorlu Süper Amatör grup yolunda birlikte yürüyerek sezonu başarı ile tamamlayacağımıza inanıyorum. 3-4 iyi transferimiz daha olacak, görüştüğümüz iyi futbolcularda var. Güçlü yönetim ile güçlü kadro kurarak hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum Kuşadası'nın da desteğini bekliyoruz" dedi.
Geçtiğimiz yıl takımı Süper Amatör Ligi çıkaran takımın mevcut Hocası Uğur Okutan ise Sportif Direktör görevine getirildi.