Dünyada enerji krizinin yaşandığına işaret ederek, kışın ekonomik fiyata ısınmak isteyen vatandaşlar için bu dönemin kömür alımı için iyi bir fırsat olduğunu belirten Şimşek, "Şimşek Kömür olarak yerli ve ithal kömürleri piyasanın altındaki fiyatlara satıyoruz. Çünkü elimizde zamlara karşı vatandaşımızı koruyabileceğimiz yeterli miktarda kömürümüz var. Uygun fiyata kömür almak isteyen tüm vatandaşlarımızı bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz" dedi. Efeler ilçesi, Kadıköy Mahallesi, Kadıköy Sokak, numara 2 adresinde faaliyet gösteren Şimşek Kömür işletmesinin sahibi Mahmut Şimşek, yerli ve ithal sobalık ve kaloriferlik kömürler ile odun sattıklarını söyledi. İşletmesinde Şahkar, Şahyak, Kartay, Aydın Linyit ve Soma markalı kömürler olduğunu belirten Şimşek, kömürde uygun fiyatın adresi olduklarını dile getirdi. Vatandaşlara piyasanın altındaki fiyatlara kömür sunmanın mutluluğunu yaşadığını vurgulayan Şimşek, "Ailemizin 1985’ten bu yana kömür işletmesi var. Bu meslek de bana babamdan geçti. Sobalık ve kaloriferlik kömürler ile odun ve prina satıyoruz. Elimizde hem ithal, hem de yerli kömür var. Vatandaşımızın kömür alırken mağdur olmasını istemiyoruz. Bu anlamda piyasanın altında fiyatlara kömür satıyoruz. Bugüne kadar kömür ile ilgili hiçbir şikayet almadık. Eğer satışını yaptığımız bir üründe sorun olması halinde, müşteri memnuniyeti kapsamında iadesini alıyoruz. Ürünlerimiz garantilidir" dedi.

ÜCRETSİZ BACA VE KAZAN TEMİZLİĞİ


Bireysel müşterilere, apartmanlara, sitelere, rezidanslara, yurtlara ve çeşitli iş yerlerine kömür verdiklerini ifade eden Şimşek, "Peşin ve taksitli yakacak satışımız var. İster kredi kartına, isterse peşine kapıda ödeme imkanı sunuyoruz. Tüm kredi kartlarına, taksit yapıyoruz. Kömürü adrese teslim ediyoruz. Nakliyesini, hamallık işini ve sezon sonu kül alımını yine ücretsiz olarak biz gerçekleştiriyoruz. Ayrıca her kömürcünün yapmadığı kazan ve baca temizliğini yine ücretsiz yapıyoruz" şeklinde konuştu.

“BU DÖNEM İYİ BİR FIRSAT”


Şimşek, dünyada enerji krizi yaşandığını belirterek, “Vatandaşlarımız, kömür, prina ve odun alımında erken davranmalıdır. Enerji krizinin yanı sıra her yıl olduğu gibi bu yıl da havaların soğuması ile birlikte yakacak fiyatların artma ihtimali var. Kömür alırken kar elde etmek isteyen vatandaşlar için bu dönem açıkçası iyi bir fırsat. Uygun fiyata kömür almak isteyen tüm vatandaşlarımızı bizimle iletişime geçmeye davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. Şimşek, kömür, prina ve odun almak isteyen vatandaşların kendisine ’0543 509 05 09’ numaralı telefondan ulaşabileceklerini sözlerine ekledi.

"REKLAM HABER"