Zafer Partisi Aydın İl Teşkilatı, birinci olağan kongresini Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın katılımı ile gerçekleştirdi. Efeler'deki Aydın Kültür Merkezi'nde düzenlenen kongreye genel başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı. Yoğun ilgi gören kongrede mevcut İl Başkanı Ercan Arslan liderliğindeki tek liste ile seçime gidildi. Seçimde kullanılan oyların tamamını alan Arslan, güven tazeledi. Parti genel merkezi tarafından daha önce atandığı göreve kongrede seçilme başarısı gösteren Arslan, destekleri için parti üyelerine teşekkür etti.
"Türk milliyetçilerinin yeni lideri" ve "Türk milletinin güçlü sesi" diye hitap ettiği Özdağ ile kongreye katılan partililerini selamlayan Arslan, "Bizim Zafer Partisi’nde bulunma gerekçemiz sadece ve sadece Türk milliyetçiliğidir, Türklük sevdamızdır" dedi.


"TÜRK MİLLETİNİN İRADESİNİ TEMSİL EDİYORUZ"


Genel Başkan Ümit Özdağ da, hem iktidara, hem de CHP ve İYİ Parti'ye yüklendi. "Herkesin ne olduğunu sandık, önümüzdeki süreçte gayet net gösterecek" diyen Özdağ, Suriyeliler ile ilgili referandum yapılması çağrısında bulundu. Özdağ, "Üç tane sandık koyalım. Kalsınlar, gönüllü gitsinler, zorla gitsinler diye. Gelin bir referandum yapalım. Erdoğan, Kılıçdaroğlu, Akşener hadi bakalım, üç tane sandık. Ama cesaret edemezsin. Neden? Çünkü sizin sığınmacılar politikanız gayri milli, gayri Türk, Türk milletine düşman bir politika" ifadelerini kullandı. Türk milletinin iradesini Zafer Partisi’nin temsil ettiğini kaydeden Özdağ, Cumhuriyet'in kuruluşunun 100’üncü yılında 29 Ekim 2023’te Cumhuriyet’in kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ruhunun şad olacağını söyledi.

EFE HEYKELİ HEDİYE ETTİ


İl Başkanı Arslan, konuşmasını tamamlayan Genel Başkan Özdağ’ı Türk siyasetinin baş efesi ilan ederek, kendisine efe heykeli ve fesi ile boyun dolağı hediye etti. Duygusal anlar yaşayan Özdağ, partiye katılan yeni üyelerin yakalarına da partisinin rozetini taktı.

YÖNETİM KURULU


Arslan başkanlığındaki Yönetim Kurulu Alaettin Hepduman, Tuğrul Özen, Murat Bülbül, İskender Kalem, Yaşar Alpaslan Baran, Hidayet Yaman, Kenan Eren, Seher Aksoy Baran, Sevgi Uygunoğlu, Mustafa Polatçı, Süleyman Özbaş, Kerim Izgar, Kasım Aslan, Fatih Atik, Süleyman Tıraş, A. Ulvi Güraydın, Tolga Yılmaz, Sercan Tire, Gökmen Kulu, Tahsin Derin, Ferhan Arslan, Eşref Caner, Kemal Akyel, Emre Aydın, İbrahim Emre Eroğlu ve Emre Kaan Öztürk'ten oluştu.