Karacasu Memnune İnci MYO Okul Müdürü Umut Tolga Gümüş’ün ev sahipliğindeki törene Karacasu Belediye Başkan Yardımcısı Erbil Avcı, Baro Temsilcisi Sevgi Kulcu Öncü, Okulun Kurucu Müdürü Turizm Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Davutlar MYO Müdürü Doç. Dr. Aziz Bostan, Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş, Karacasu SYDV Müdürü Mustafa Geçmez, Milli Emlak Şefi Mustafa Gümüş, PTT Müdürü Hüseyin Kilit, AK Parti Belediye Meclis Üyeleri Fatih Akkın, Memduh İlgili, AK Parti İlçe Başkanı Fuat Meriç, CHP İlçe Başkanı Cengiz Çumralı, BBP İlçe Başkanı Bülent Eriklioğlu, İYİ Parti Başkan Vekili Nail Kurt, CHP Kadın Kolları Başkanı Pınar Üvez, CHP ve İYİ Parti yönetim kurulu üyeleri, Emekli Öğretmen Araştırmacı Yazar Hüseyin Kuruüzüm, okulun kuruluşunda destek olan isimler ve aileler katıldı. Saygı duruşu yapılıp İstiklal Marşının okunmasının ardından Okul Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Umut Tolga Gümüş, günün anlam ve önemini belirten konuşma yaptı.

“HAYAL KURUN, HAYALLERİNİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYIN”

Gümüş konuşmasını, “İçinde bulunduğumuz Karacasu ilçesinin resmi ve idari makamları, sivil toplum kuruluşları, esnaflar ve tüm Karacasu halkı tüm imkanlarıyla Karacasu MYO’yu kucaklamış asla yalnız bırakmamışlardır. Her zaman her konuda yanımızda olmuşlardır. Bizler de eğitim kurumu olarak öğretim elemanlarımız ve talebelerimiz ile bölgenin kalkınmasında, tanıtılmasında, yapılacak olan projelerde bilgi ve beşeri gücümüzle hep yanlarında olmayı görev edindik. Tüm Karacasu’ya maddi ve manevi destek sağlayan tüm esnaflarımıza teşekkürü bir borç bilirim. Son olarak sizlerin yetişmesinde ve olgunlaşmasında rol oynayan yaptığınız yaramazlıkları hoş gören iyi bir eğitim almanızda sonsuz çaba sarf eden öncelikleri arasında sizleri de kendi evlatları gibi görüp hayata hazırlamak olan öğretim elemanlarımıza buradan teşekkürü borç bilirim. Bütün bunların sonucunda da sizlerden beklentilerimiz var çocuklar. Bizler hepimiz üstüne düşeni yaptık. Sizleri buralara kadar getirdik. Öncelikle doğru ve adil birer insan olun, sevgi ile çevrenize ışık olun. Hayal kurun, hayallerinizin peşini bırakmayın. Ülkenizi ve insanlığı yükseltmek ve hak ettiği yere getirmek için çabanızı eksik etmeyin. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi muhtaç olduğunuz kudret damarlarınızdaki asil kanda mevcuttur der. Hayatınızın ve bahtınızı açık olmasını dilerim” şeklinde sonlandırdı.

DEREYECE GİRENLERE PLAKET VERİLDİ

Okul birincisi Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü Öğrencisi Ayşe Donduran'ın konuşması yapması ve okul kütüğüne adını çakmasının ardından kendisine plaket ve diploması Okul Müdürü Umut Tolga Gümüş tarafından takdim edildi. Okul ikincisi olan Mimari Dekoratif Sanatlar Bölümü Öğrencisi Nihal Özpolat’a plaketi ve diploması Aziz Bostan, okulu üçüncü olarak tamamlayan Fatma Pişkin’e plaketi ve diploması Belediye Başkan Yardımcısı Erbil Avcı tarafından takdim edildi. Bölümlerinde ilk üçe giren öğrencilere başarı belgeleri ve okulun diğer tüm öğrencilerine diplomaları protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Program öğrencilerim 10. Yıl Marşı eşliğinde keplerini havaya atmaları ve hep birlikte oyun havaları eşliğinde eğlenmeleri ile sona erdi.