Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay’ın mega projeleri arasında yer alan Didim Amfi Tiyatro’nun, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla resmi açılışı yapıldı. Açılışın ardından amfi tiyatroda İzmir Devlet Senfoni Orkestrası tarafından ilk konser verildi. Konseri CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız, Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay, belediye başkan yardımcıları ile çok sayıda vatandaş dinledi.
Konser öncesinde konuşan Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay yapılan her şeyin karşılık bulduğunda ve duygu alışverişi olduğunda güzel bir ortam oluştuğunu kaydederek “Ben hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu binaları yaptık ama buradasınız. Bize verdiğiniz destek ve güç için teşekkür ediyorum. Ben bu tabloyu geceler boyu gördüm, hep bu tabloyu düşündüm. Biz hiçbir şeyi ayırt etmiyoruz. Bu tribünlerde oturanların siyasi kimliği ilgilendirmiyor, beni ilgilendiren şey, sanat düşkünlüğü ve Ulu Önder Atatürk’n yolundan ayrılmayanların burada olduğunu bilmek yeter, bu konser için emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Didim’i dünyanın en güzel turizm ve sanat merkezi yapacağız, buna inanın çünkü biz de inanıyoruz” dedi.
CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, CHP Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Hüseyin Yıldız ise konserde yaptıkları konuşmalarında Didim’e kazandırılan bu tür projelerin önemine değinerek, Başkan Atabay’a teşekkür etti.
Konuşmaların ardından İzmir Devlet Senfoni Orkestrası tarafından klasik müzik eserleri seslendirilirken, vatandaşlar da zaman zaman alkışlarla orkestraya teşekkür etti.