Prof. Dr. Ümit Özdağ tarafından kurulan ve Aydın'da da teşkilatlanan Zafer Partisi'nin İl Başkanı Ercan Arslan, Atatürkçü Türk milliyetçilerini partisine beklediğini dile getirdi.

"TÜRK MİLLİYETÇİLERİNDE DE GÜCE DOĞRU EVRİLMELER BAŞLADI"


Kendilerine görevin kutsal ve namus olduğu, hilesiz görev yapmanın, millet hizmetinde olmanın devlet ve milletle helalleşme olduğu, görev bilinç derecesi yüksekliğinin Türk devletinin istikbali olduğunun öğretildiğini belirten Arslan, “Andımızı siyah önlükler içinde yüksek sesle okuduk. İstiklal Marşı’nı teyplerden CD’lerden okumadık. Avazımız çıkarcasına bağırarak marşlarımızı okuduk. Gencecik kadrolarla, tecrübeli büyüklerimizle bizim için siyaset, Türk’ün hizmetinde görev demekti. Bunun için Türk milliyetçisiydik. Bunun için Atatürkçüydük. Zaman içinde toplumda değer yargıları değiştikçe Türk milliyetçilerinde de güce doğru evrilmeler başladı. Herkes bir yerlerde konum peşine düştü. Türk milliyetçiliği gömleğinin rengi değişti. Geçmişte Türk milliyetçisi olarak dağ gibi gördüklerimizin güce doğru evrilirken eğilip yalpaladıklarını taş parçası kadar küçüldüklerini gördükçe üzüldük” dedi.

“ZAFER PARTİSİ’Nİ MÜJDELEDİ”


Anadolu’da Atatürk düşmanlığının hortlayıp, Türklüğün ayaklar altına alınışına seyirci kalmayacak nice koç yiğitlerin olduğunu bildiklerini dile getiren Arslan, sözlerini şöyle sürdürdü:
“Bu coğrafyada Atatürk çizgisinde Türk milliyetçiliğinin yeniden dirilişe geçeceğine olan inancımızla beklemeye koyulmuştuk. Ve tarihler 26 Ağustos 2021’i gösterirken Ankara’dan yeni bir güneş doğdu. Prof. Dr. Ümit Özdağ Bey büyük Türk milletine ve Türk milliyetçilerine Zafer Partisi’ni müjdeledi.”

“SİZİ DE ARAMIZDA GÖRMEK İSTİYORUZ”


Zafer Partisi Aydın Teşkilatı’nda kurucu olarak görev aldıklarını anlatan Başkan Arslan, “Zafer Partisi’nde şu ana kadar Aydın ilinde geldiğimiz noktada bizimle olan arkadaşlarımıza baktığımızda; hepsi işinde gücünde olan, evine helal lokma getirmek için mücadele veren Türklüğü, Türk kalmayı önemseyen, rüzgara göre yön değiştirmeyi erdemsizlik gören arkadaşlar. Hepsi var olsun. Belki içimizdeki; birçok arkadaşımızın lacivert takım elbisesi yok, telefonlarında vekil numaraları, belediye başkan numaraları, bürokrasiden tanıdıkları, protokolde yerinin olduğunu bilmeyen ilçe başkanlarımız çoğunlukta. Belki de biz birilerine göre siyaseti de bilmiyoruz. Ancak biz doğduk doğalı Türk’üz. Biz Türk'ü biliyoruz, Türk töresini biliyoruz, Türk devletini biliyoruz. Ve şu şekilde düşünüyoruz; Atatürk’ün Cumhuriyet’ine sahip çıkmak istiyorsan senin için esas güç Cumhuriyeti korumak ise yerin Zafer Partisi. Sen yoksan biz 1 kişi eksiğiz. Sizi de aramızda görmek istiyoruz. Bu da bizim Zafer Partisi’ne çağrı manifestomuz” ifadelerini kullandı.