Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi tarafından, Efeler İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün desteği ile okul yöneticileri ve öğretmenlerin katılımı ile bisiklet turu düzenlendi. Efeler ilçesi, Atatürk Kent Meydanı'ndan başlayıp, şehir içinde 10 kilometre uzunluğundaki güzergahta gerçekleştirilen bisiklet turu, Pınarbaşı Mesire Alanı'nda sona erdi. Turda İlçe Milli Eğitim Müdürü Hakan Özcan ve Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz da pedal çevirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ


Bisikletliler Derneği Şube Başkanı Yıkılmaz, dernek olarak ülke genelinde çok güzel bir bisiklet turu düzenlediklerini belirterek, "Sağlıklı, sürdürülebilir ve doğa ile barışık bir yaşam için hep birlikte pedal çeviriyoruz. Çünkü dünyanın geleceği, sağlıklı ve temiz çevre için en güzel çözüm bisiklet diyoruz" dedi.
Bisiklet kullanma bilincinin toplumda yaygınlaşmasında, okul yöneticileri ve öğretmenlerin öncülük yapacağına inandıklarını dile getiren Yıkılmaz, tur için kendilerine destek veren İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne de teşekkür ettiğini söyledi.

“BİSİKLET BİNMEK İÇİN İDEAL”


Gençlik Haftası olduğunu hatırlatarak, çevre bilinci oluşturmak amacıyla Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi ile birlikte bisiklet turu düzenlemenin gururunu yaşadıklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Özcan da, "Aydın, bisiklet binmek için ideal yerlerden bir tanesi. İhtiyacımız olan şeyler belli. Bu anlamda da farkındalık oluşturmaya çalışıyoruz. Bu olursa katılımcı sayımız son derece artacak. Yaşanılabilir bir çevre için, sürdürülebilir bir gelecek için pedal çevirmeye hep birlikte varız" şeklinde konuştu.