Aydın Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası’nda 21-22 Mayıs’ta yapılacak genel kurul öncesinde, başkan adaylığını açıklayan mali müşavir Engin Ünsal, seçim çalışmaları kapsamında Nazilli, Söke ve Kuşadası’nın ardından Didim’i ziyaret etti. Mevcut yönetim kurulu üyesi olan Ünsal, toplantıda bir araya geldiği meslektaşlarının sorun ve taleplerini dinledi.

“BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ”


Kendisini toplantıda yalnız bırakmayan tüm meslektaşlarına teşekkür eden Ünsal, “Mali müşavir olmanın her zaman onur ve şerefini duyduk. Çok sevdiğimiz mesleğimiz ile birbirinden kıymetli meslektaşlarımıza hizmet etmek için bir hizmet yolculuğuna çıktık. Bu yolculuk sırasında meslektaşlarımızın desteklerini yanımızda hissetmek, emin adımlarla yürümemizi sağlıyor. İnanıyoruz ki mesleğimiz ve meslektaşlarımızın menfaatleri için yumruğumuzu hep birlikte aynı yere vuracağız. Ben değil biz olup, haklarımızı sonuna kadar savunacağız. Yeni kazanımlar elde etmek için omuz omuza mücadele edeceğiz” dedi.

PROJELERİNDEN DE BAHSETTİ


Cumhuriyet’in temel değerlerine, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı çağdaş bir yönetim sergileyeceklerinin altını çizen Ünsal, mesleklerine değer katacaklarını dile getirdi. Ekip arkadaşları ile birlikte hayata geçirmeyi planladığı proje ve çalışmalardan da bahseden Ünsal, genel kurula kadar tüm meslektaşlarına ulaşmanın gayreti içinde olduğunu sözlerine ekledi.