Tütüncü yaptığı basın açıklamasında, 2021-2022 sezonunda BAL Ligi’ne çıkma sevincini ilk kez yaşayan takımlarını, 2016 yılında kapalıyken şu anda takımda oynayan oyuncu ve hocalarla birlikte devraldıklarını hatırlattı. Tütüncü, “Hedeflerimiz takımı bölgedeki çocuklarla ve alt yapıdan yetiştirdiğimiz çocukları profesyonel liglere taşımaktı. 5 sene içinde 2 şampiyonluk yaşayıp BAL Ligi’ne yükselip 4 oyuncumuzu profesyonel lig takımlarına gönderdik. Şu anda 2 tanesi mili takım havuzundalar, gelişimlerini hala takip ediyoruz” dedi.

“DEDİKODULAR DÖNMEKTEDİR”

Tütüncü, şunları kaydetti: “5-6 yıldır tüm imkanlarımızla ve tüm arkadaşlarımızın fedakarlıklarıyla yürüyen bir takımı sattığımla ilgili söylemler, sorular ve dedikodular dönmektedir. Takımı satma, birine devretme durumu söz konusu değildir. Resmi olarak bir görüşme ve talep bile olmamışken kim veya kimler tarafından takımın satıldığı durumu konuşulmaktadır?”

“ZOR BİR İŞİ BAŞARDIK”

“BAL Ligi’nin zorluklarının farkındayız” diyen Tütüncü, “5 sene BAL Ligi’nde futbol oynadım, 2 farklı takımla BAL Ligi’nde hocalık deneyimim oldu. Bize uzak bir lig değil, bölgedeki çocuklarla neler yapabileceğimizin farkındayız, halkımıza ve taraftarımıza güveniyoruz. Daha her şey çok taze, takımın satılmasıyla ilgili söylemler bizi rahatsız ediyor ve yaptığımız işin önüne geçiyor. Bu işin zevkini yaşamak istiyoruz, zor bir işi başardık, daha zorunun da üstesinden gelip bu lige zevk veren bir takım kuracağız” ifadelerini kullandı.

TEŞEKKÜR ETTİ

Tütüncü, sözlerini şöyle tamamladı: “ Kuşadası'nı BAL Ligi’nde temsil eden tek takımız, ilçemizi ve Davutlar Mahallesini en güzel şekilde temsil edeceğiz. Bugüne kadar bize desteklerini esirgemeyen Kuşadası Belediye Başkanı Sayın Ömer Günel ve ekibine, bize destek olan tüm kurum ve kişilere ayrıca BAL Ligi’ne çıkmamızı sosyal medya hesaplarından paylaşımlarda bulunarak tebrik eden, arayarak tebrikte bulunan tüm belediye başkanlarına, kulüp başkanlarına ve tüm spor adamlarına teşekkürü borç bilirim.”