Karacasuspor’un geleceğini oluşturan ve gelecek hafta Aydın Gelişim Liginde sahaya çıkacak olan U-11 ve U-12 yaş kategorisi sporcularına forma sponsoru olan Karacasu Vakfı, yaptırılan formaları teslim etti. Vakıf Başkanı Mustafa Demir’in bizzat katıldığı teslim töreninde minik sporcular formaları sırtlarına geçirip objektiflere poz verdi.

“KARACASU’NUN GELECEĞİNİ OLUŞTURUYORLAR”

Karacasuspor Kulüp Başkanı Ali Aytaç, “U-11 ve U-12’de 25 sporcumuz var. 10 Mayıs’ta başlayan gelişim liginde sahaya çıkacaklar. Bizim U-12’den sonraki yaş kategorilerimizde bir boşluk var. Bu sebeple A Takımımızın geleceğini bu çocuklarımız oluşturuyor. Geleceğimiz onlar. Bu anlamlı destek için Karacasu Vakfına teşekkür ederim” dedi. Karacasuspor’un emektarlarından olan Vakıf üyesi Servet Alıcık, “Vakfımız 2006’da da forma sponsorumuz olmuştu. O yıllarda minik takımlarda oynayan sporcularımız şu an A takımımız kemik kadrosunu oluşturuyor. Bu sene de böyle güzel bir birliktelik oldu. Bu miniklerimizin de bu formalarla büyüyerek A takımımıza yükselip bu forma için ter dökeceklerine inanıyorum” dedi.

“HER ZAMAN DESTEĞE HAZIRIZ”

Vakıf Başkanı Mustafa Demir ise, “Spora, sanata, müziğe, bilim ve teknolojiye ilgi duyan yetenekli öğrencileri destekleme projesi çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Daha önce Afrodisias Festivaline katılan ve iyi resim çizen 14 öğrencimize destek olmak için çalışmalarımızı başlattık. Sosyal ve kültürel konularda olduğu gibi her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Vakfımıza destek olarak ilçemize katkı sunan tüm bağışlarımıza teşekkür ediyorum, kulübümüze ve minik sporcularımıza hayırlı bir sezon diliyorum” dedi.