Bayramlaşmaya Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Berksoy, İlçe Sahil Güvenlik Karakol Komutanı Binbaşı Cihan Seymen, İlçe Jandarma Karakol Komutan Vekili Üsteğmen Fatih Fuçular, Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Ataman, İlçe Sağlık Müdürü Sedat Ekiz, Belediye başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri, ilçedeki idari ve mülki amirler, sivil toplum kuruluşları ve siyasi partilerin temsilcileri katıldı.

"BAYRAMLAR İNSANLARI BİRLEŞTİREN, KARDEŞLİĞİ PEKİŞTİREN ÖZEL Günlerdir"

Belediye Başkanı Ömer Günel, Ramazan Bayramı’nın Türkiye’ye sağlık, başarı ve mutluluk getirmesini dilediğini belirtti. Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ise “Bu güzel bayram gününde sizlerle bir araya geldiğim için çok mutluyum. Bayramlar insanları birleştiren, kardeşliği pekiştiren, kırgınlıkları ortadan kaldıran çok özel zamanlardır. Bu vesile ile başta çok kıymetli şehit ailelerimizin, kahraman gazilerimizin, ilçemizde görev yapan çalışma arkadaşlarımın ve Kuşadalıların Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” diye konuştu.
Törende, Kuşadası Kaymakamı Sadettin Yücel ile Başkan Ömer Günel, vatandaşlar ile kamu görevlilerinin bayramını kutladı. İlçe merkez karakolu ziyaret edilerrk bayramlara kutlandı, şehit aileleri ziyaret edildi.