İftar yemeğine Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir’in yanı sıra Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Mehmet Aydın, Prof. Dr. Ali Akyol, Prof. Dr. Cumali Öksüz, Genel Sekreter V. Doç. Dr. İbrahim Gökdaş ve öğrenciler katıldı. Adnan Menderes Camii İmam Hatibi Muhammed Aydın’ın Kuran-ı Kerim tilavetinin ardından Öğr. Gör. Aytekin Kandemir ve Uğur Şumnulu’nun ney dinletisi gerçekleşti.

YENİ LİDERLER SİZLER OLACAKSINIZ


Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, “Ülkemizin, milletimizin ve medeniyetimizin teminatı sevgili evlatlarım; mübarek Ramazan ayı dolayısı ile bir araya geldiğimiz geleneksel iftar programına gelerek soframızı bereketlendirdiniz. Ramazan ayı İslam’ın beş farzından olan oruç tutmakla emredildiğimiz bir ibadet mevsimidir. Ramazan-ı Şerif’teki oruç hakiki, samimi ve şükrün bir anahtardır. Sevgili evlatlarım Rabbim bizleri bu kutlu ayda onun faziletlerinden, şükründen nasiplenen kullarından eylesin. Ramazan-ı Şerif’in hayrı üstümüzde olsun. Eğitiminizi en iyi şekilde tamamlayarak vatanımıza, milletimize, ezanımıza, milli ve manevi mukaddesatımıza sahip çıkarak medeniyet yarışımızda yeni liderler sizler olacaksınız. Rabbim emeklerinizin karşılığını versin, sizler için dua ediyorum” dedi.
İftar sonrasında öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, öğrencilerden gelen özçekim taleplerini kırmadı ve onlarla sohbet etti.