Türkiye Güreş Federasyonu tarafından Kuşadası’nda Ege Bölge Şampiyonası düzenlendi. 8 ilden çok sayıda sporcunun katıldığı şampiyonada, Germencik’i 9 yaşındaki sporcu Berzan Arslan temsil etti. Grekoromen stilde, 27 kiloda mücadele eden Arslan, tüm rakiplerini mağlup ederek altın madalyanın sahibi oldu.

"TESADÜF DEĞİL"
Berzan’ın başarısı, ilçede büyük gurur yaşattı. Eski milli güreşçi ve aynı zamanda Berzan’ın babası olan antrenör Hakan Arslan, “Oğlum neredeyse doğduğu günden beri güreşle iç içe. Bu başarı kesinlikle tesadüf değil. Çok daha büyük başarılara imza atacağına inanıyoruz” dedi.

TEBERİK ETTİ
Altın madalya ile Germencik’in gururu olan Berzan Arslan, babası ve aynı zamanda antrenörü olan Hakan Arslan ile birlikte Germencik Belediye Başkanı Burak Zencirci’yi makamında ziyaret etti. Başkan Zencirci, minik şampiyonu tebrik ederek ödüllendirdi.





