Akhisar-Balıkesir yolunun onuncu kilometresindeki Gökçeahmet rampasında dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır toplam 8 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre Balıkesir’den Akhisar istikametine seyreden zeytin işçilerini taşıyan bir traktöre, aynı yönde ilerleyen bir kamyon arkadan çarptı. Çarpmanın şiddetiyle ani fren yapan kamyona arkadan gelen başka bir kamyon çarptı. O esnada yavaşlayan araçlara, arkadaki açık kasa kamyonetin de çarpmasıyla zincirleme kaza büyüdü.
Traktörde bulunan zeytin işçilerinden Gülcan Gökçebak (38) olay yerinde hayatını kaybetti. Traktördeki 3 işçi ile zincirleme kazaya karışan açık kasa kamyonette bulunan 5 işçi yaralı olarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan 2'sinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Sağlık, jandarma ve trafik ekiplerinin olay yerindeki çalışmaları sonrası yol bir süre kontrollü olarak trafiğe kapatıldı. Olayla ilgili inceleme sürüyor.
Dört araç birbirine girdi; 1 ölü, 8 yaralı
Dört aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti, 2'si ağır toplam 8 kişi yaralandı.
Kaynak: İHLAS HABER AJANSI
Yorumlar
Trend Haberler
Aydın'da müşterilerini dolandıran kuyumcuya 42 yıl hapis cezası
Karacasu'da 49 yaşındaki Nazmi Sabancı ölü bulundu
Aydın'da dikkat çeken arsa satışı
Aydın’da ulaşıma zam geldi! İşte yeni tarifeler
Nazilli’de kahreden olay: 16 yaşındaki Cennet tüfekle yaşamına son verdi
Nazilli’nin çözülemeyen sır dosyası: Kayıp Osman’dan 13 yıldır haber alınamıyor
Karacasu'da korku dolu anlar: Mahalleli sokağa döküldü
Türkiye'nin en büyük zeytinliği Karacasu'da
Aydınlı esnafların dikkatine: 1 Ocak'tan itibaren başlıyor
Karacasu'da acı ölüm: Önce biber dizdi, sonra kendini astı
Resmi İlanlar





