Çine mevcut Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak’ın da her mahalleye hizmet etmek için her gün canla, başla çalıştığını belirten Şahin, “Halkın adamı, halkın evladı bir belediye başkanımız var. Çalışkan, sevilen belediye başkanımızı, taçlandırmamız gerekiyor” diyerek, vatandaşlardan oy desteği istedi.
Çine Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı Mehmet Kıvrak, seçim çalışmalarına Evciler Mahallesi’nde devam etti. Başkan Kıvrak’a ziyaretinde CHP Aydın Milletvekili Evrim Karakoz, Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, meclis üyesi adayları ve partililer eşlik etti. Toplanan kalabalığı selamlayan İlçe Başkanı Tayfun Şahin, vatandaşların kendilerine kalabalık karşılayarak, güç verdiklerini belirterek, “31 Mart’ta Evciler’den çok güzel müjdeler gelecek” dedi.

AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı AK Parti Nazilli'yi üzen haber, Yavuz Duru hastaneye kaldırıldı

“HALKIN ADAMI MEHMET KIVRAK”


Her sabah, internete girip haberlere baktığını anlatan Şahin, haberler arasında, Gabar Dağı'nda yeni bir petrol kuyusu, Karadeniz’de de doğal gaz bulunup bulunmadığını kontrol ettiğini söyledi. Başkan Şahin, “Yıllar oldu, bu yalanlara alıştık, karnımız tok. Dolayısı ile bu yalanları iktidar söylemiyor. Ufak tefek yalanlara kadar düştüler” ifadelerini kullandı.
Çok şanslı bir parti olduklarını vurgulayan Şahin, “Çok değerli bir belediye başkanına sahibiz, halkın adamı, halkın evladı bir belediye başkanımız var. O da Mehmet Kıvrak. Toplumun her kesiminden kabul görmüş, herkesin yardımına koşmuş, herkesin cemiyetini gitmiş, herkesin sevdiği bir insan, bizim belediye başkanımız Allah’a şükür” diye konuştu.

Kaynak: HABER MERKEZİ