Kuşadası Active Blue Dalış Merkezi Profesyonel Dalış Eğitmeni Tağmaç Saraçoğlu, Ege Üniversitesi Urla Denizcilik Meslek Yüksekokulu öğrencilerine, Kariyer Günleri kapsamında mesleki eğitim verdi. Öğrencilerin, mesleki hayatları boyunca başvuracakları önemli bilgi ve paylaşımların, profesyonel eğitmen Saraçoğlu tarafından verildiği eğitimde, öğrenciler, gerek sözel gerekse görsel anlamda dalışın inceliklerini öğrendi. Öğrencilerin sorularını da cevaplayan Saraçoğlu’na, program sonunda, Yüksekokul tarafından Teşekkür belgesi sunuldu.

SGK tek tek tespit etti! Maaşları kesildi, paralar faiziyle geri alınacak SGK tek tek tespit etti! Maaşları kesildi, paralar faiziyle geri alınacak

Denizcilik Ogrencileri Egitmen Tagmac Saracoglu Ile Bulustu 457874 44D8Aa37Ec558Ebf27C6D3Cdf39825Ab

KAPALI DEVRE DALIŞ SİSTEMLERİNİ TANITTIK

Eğitimin, öğrenciler açısından yararlı olduğunu düşündüğünü anlatan Saraçoğlu, ‘Eğitim kapsamında, Poseidon ve diğer marka CCR Kapalı devre dalış sistemleri hakkında hem sözel hem de görsel anlamda tanıtıcı bilgiler verdik. Eğitim kapsamında, dalgıçların sualtı dünyasını daha geniş ölçekte ve rahatlıkta keşfetmelerini sağlayacak Kapalı Devre Yeniden dalış sistemini anlattım. Eğitimin gerçekleşmesinde emeği geçen Urla Denizcilik Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. F. Ozan Düzbastılar ve Gamze Akpınar hocam başta olmak üzere katılım gösteren öğrenci arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum’ dedi.

Kaynak: AYLİN ESER