Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli’de çatlaklar giderek büyüyor. Nazillispor ile ilgili aldığı kararların ardından Ertuğrul Tetik’e belediye başkanlığını kazandıran yol arkadaşları bir bir tepki gösteriyor. 
İlçe Başkanı Sema Aslıhan Ökmen, Belediye Meclis Üyesi Erhan Algan’ın ardından Tetik’e bir tepki de eski Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi Efekan Akkayalık’tan geldi. Efekan Akkayalık, Ertuğrul Tetik’i Nazillispor’a karşı olan tutumu nedeniyle eleştirdi.

Whatsapp Görsel 2024 06 06 Saat 19.57.40 C6C14447

Nazilli polisinin 4 aylık takibi sonuç verdi Nazilli polisinin 4 aylık takibi sonuç verdi

HANİ BİRLİKTE YÖNETECEKTİK?
 

CHP’li Eski yönetici Efekan Akkayalık, Sosyal paylaşım sitesi facebook üzerinden yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi;
“Göz göre göre Nazillispor’u yediniz. İşinize yaramayacak tesisten bizi çıkardınız. Aynı şekilde işinize yaramayacak Nazillispor’a verilen otobüsü aldınız. Burada tepki alırız diye gittiniz Denizlli’de otobüsün kaplamasını söktürdünüz. Seçimden önce size sorulduğunda bende Kuyucakspor’da oynadım Nazillispor’a gereken destek ve hak ettiği yerlere getireceğiz dediniz. Seçimden sonra ne oldu da değişti? Bunların hiç biri olmadı. Seçim kampanyasında bas bas bağırıldı; ‘Nazilli’yi birlikte, sizlerle yöneteceğiz’ dediniz. Şimdi ne değişti de 2-3 kişi kendi aranızda toplanıp Nazilli'nin kaderini belirliyorsunuz sayın başkan?”

Kaynak: HABER MERKEZİ