Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, vatandaşlara fide dağıttı. Fide dağıtım etkinliğinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. Anketle ilgili sorulan soru üzerine Başkan Çerçioğlu, “Elimdeki anket aramızdaki farkın 12 puan olduğunu gösteriyor. Tabi ki baktığımız zaman bütün anketler, 6 ila 12 puan arasında önde olduğumuzu gösteriyor. Ben bir kere daha Aydın halkına çok teşekkür ediyorum. Bu zamana kadar tüm gücümle çalıştım. Bundan sonra da Aydın halkına çalışmaya devam edeceğim.” ifadelerini kullandı.

SAVAŞ’A SORUSUNU YENİLEDİ

31 Mart akşamı Mustafa Savaş’ın Ankara’ya gideceğini, milletvekilliği görevine devam edeceğini kaydeden Başkan Çerçioğlu, “Hepimiz yine bu kentte yaşayacağız. Bu kent için o milletvekili olarak 11 yıldır yaptığı gibi Ankara’da milletvekilliğine devam edecek. Ben burada Aydın halkının teveccühü ile Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığıma devam edeceğim.” diye konuştu. AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş’a sorular yöneltmeye devam eden Başkan Çerçioğlu, “Şehir Hastanesi yapıldıktan sonra şu anda hizmette olan diğer hastanelerin yeleri ne olacak. Ticarethane mi, rezidans mı yoksa yeşil alan mı olacak? Huzurevi ve postane ile iki tane il emniyet müdürlüğüne ait binaların yeri yıkıldı, onlar ne olacak? Hiç kimseden ses gelmiyor. Sizlerin aracılığıyla bu dördüncü soruşum. Ben belediye başkanı olduğum sürece buraların beton olmaması için elimden geleni yapacağım. İzin vermeyeceğim. AKP Milletvekili Mustafa Savaş da çıksın buraların beton yığını olmayacağını yeşil alan olacağını şimdiden ilan etsin. Bu dördüncü soruşum.” şeklinde konuştu.

İlçe belediye başkanlıklarıyla ilgili sorulan soruya Çerçioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Önümüzdeki hafta anket sonuçları önüme gelecek. Önüme gelen var. Nazilli, Söke ve Efeler’de adaylarımız kazanıyor. Anıl başkanı şimdiden tebrik ediyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ