Et, tavuk, süt ürünleri gibi yüksek riskli hayvansal gıdaların satış noktaları ile toplu tüketim alanlarında yapılan kontrollerde; ürünlerin son tüketim tarihleri, saklama şartları, bozulma ve bulaşma riski taşıyan unsurlar ile hijyen standartlarına uygunluk titizlikle incelendi.

Bozdoganda Gida Uretimi Yapan Is Yerleri Denetlendi E191C9B356B5187462B61E26458A715E

Yetkililer, denetimlerin temel amacının halk sağlığını korumak olduğunu vurgulayarak, gıda güvenliğinin sürdürülebilirliği adına çalışmaların düzenli olarak devam edeceğini belirtti. İşletmelerin kurallara hassasiyetle uymaları gerektiği ifade edildi.

Buharkent’te engelliler ADÜ ve HEM’in konuğu oldu
Buharkent’te engelliler ADÜ ve HEM’in konuğu oldu
İçeriği Görüntüle

Bozdoganda Gida Uretimi Yapan Is Yerleri Denetlendi 4C51B586B288Da5Ee1C5Ad352Aa56Bc8

Bozdoganda Gida Uretimi Yapan Is Yerleri Denetlendi 06355A6A9611Ac44Fae29469Af390D1C

Kaynak: İHLAS HABER AJANSI