Bozdoğan Belediyesi, farklı mahallelerdeki arsalar ve tarlalardan oluşan 10 taşınmazı satışa çıkarıyor. Belediye Başkanı Mustafa Galip Özel’in imzasıyla yayımlanan ilana göre, toplam 8 milyon 250 bin TL muhammen bedelle satışa sunulan taşınmazların ihalesi 15 Eylül 2025’te yapılacak.

Buharkent’te öğrencilere su ürünleri bilinci aşılandı
Buharkent’te öğrencilere su ürünleri bilinci aşılandı
İçeriği Görüntüle

En yüksek bedelli taşınmaz Madran Mahallesi’nde 2 milyon TL muhammen bedelle satışa çıkarken, en düşük bedelli taşınmaz ise Kılavuzlar Mahallesi’nde 125 bin TL olarak belirlendi.

İhaleler, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu’na göre açık teklif usulüyle Belediye Encümeni huzurunda gerçekleştirilecek. İsteklilerin, ihale öncesinde geçici teminat bedelini yatırmaları ve gerekli belgelerle başvuruda bulunmaları gerekiyor.

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR