ADÜ MYO 17’nci dönem mezunlarını verdi. Atatürk Kongre Merkezi İsa Bey Salonu’nda hazırlanan törene Sağlık Bilimleri Enstitüsü Müdür V. Prof. Dr. Süleyman Aypak, Veterinerlik Fakültesi Dekan V. Prof. Dr. Cavit Kum, Karacasu MYO Müdürü Doç. Dr. Niyazi Küçük, Bozdoğan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna, akademik ve idari personel ile öğrenciler ve aileleri katıldı. Törende, Bozdoğan MYO'da ilk üçe giren öğrencilere onur belgeleri ve hediyeleri takdim edildi.

“HAYAT DENEYİMİYLE DONANDINIZ”
Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından açılış konuşmasını yapan Bozdoğan MYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Bilginer Tuna, “Sevgili öğrenciler, yıllar süren azim, çaba ve özverinin ardından bugün mezuniyetinizi kutluyoruz. Üniversite hayatınız boyunca karşılaştığınız zorlukları, elde ettiğiniz başarıları ve kurduğunuz dostlukları birer hatıra olarak yanınıza alarak, yeni bir başlangıç yapıyorsunuz. Sizler sadece akademik bilgiyle değil, aynı zamanda hayat deneyimiyle de donandınız. Bugünden itibaren, öğrendikleriniz ve deneyimlerinizle hayallerinizi gerçekleştirme yolunda emin adımlarla ilerleyeceğinize yürekten inanıyorum” dedi.

Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor

Kaynak: HABER MERKEZİ