Aydın Barosu tarafından, Geleneksel Avukatlar Günü Balosu düzenlendi. Kuşadası’ndaki bir otelde, Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan ve yönetiminin ev sahipliğinde yapılan baloda, Efeler Belediye Başkanı CHP’li Anıl Yetişkin de yer aldı. Yetişkin, baloya, partisinden Aydın Milletvekilleri Süleyman Bülbül ve Evrim Karakoz, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte katıldı.

Karacasu'da otopark krizi: En azından tatilde açılamaz mı? Karacasu'da otopark krizi: En azından tatilde açılamaz mı?

Baskandan Esine Anlamli Plaket 564907 8Eb758Ce13789D16Fed1F542Ba785155

Baloda, Baro tarafından meslekte belli yılını dolduran avukatlara, plaket taktim edilirken, Başkan Yetişkin de, anlamlı bir görevi yerine getirdi. Başkan Yetişkin, avukat olan eşi Yeşim Yetişkin’in meslekte 25’inci yılını tamamlaması dolayısıyla plaket takdim etmenin gururu ve mutluluğunu yaşadı.

Başkan Yetişkin, baloda kendilerini ağırlayan Baro Başkanı Utku Devrim Barış Arslan başta olmak üzere tüm meslektaşlarına teşekkür ettiğini sözlerine ekledi.

Baskandan Esine Anlamli Plaket 564907 51Dab5Ed1Ccdd1D6Cce4Adc4Cacd7Fbb

Muhabir: EMRAH DİNÇER