Kuşadası basınının acı günü
Kuşadası basınının acı günü
İçeriği Görüntüle

Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Serkan Şengil, ABGC Başkanı Ümit Özmen ve yönetim kurulunu cemiyet binasında ziyaret etti.

Ziyarette, kurumsal basın kimliği bulunmadan yalnızca sosyal medya hesapları aracılığıyla etkinliklere katılan kişilerin, basın çalışanlarıyla aynı kategoride değerlendirilmesi konusundaki sıkıntılar gündeme geldi. Şengil ve gazeteciler, bu konuda düzenleme ve tanımlama yapılması gerektiği yönünde görüş birliğine vardı.

Basin Ve Halkla Iliskiler Muduru Sengil Abgcyi Ziyaret Etti 611691 8Add25819Fae7C276F35F9Ab2E5A00D7

“BASINLA İLİŞKİLERİMİZİ GÜÇLENDİRECEĞİZ"

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ümit Özmen, nazik ziyaretinden dolayı Serkan Şengil’e teşekkür etti. Şengil ise, kendisine iletilen talepleri dikkatle not ettiklerini belirterek, “Basın ve valilik arasındaki iletişimi güçlendirmek adına bu tür buluşmaları sıklaştıracağız. Basından gelecek her türlü yapıcı talebe açığız.” dedi.

Ziyaretin sonunda Başkan Özmen, Şengil’e günün anısına Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti tarafından hazırlanan Aydın temalı plaket takdim etti. Program, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.

Kaynak: HABER MERKEZİ