Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı ekipleri, kentin ulaşım altyapısını güçlendirmek amacıyla 17 ilçede çalışmalarına devam ediyor.
Kent merkezi ve kırsal mahallelerde eş zamanlı yürütülen çalışmalar kapsamında yollar yenilenirken, bakım ve onarım ihtiyacı bulunan noktalarda da düzenlemeler gerçekleştiriliyor.
17 İLÇEDE EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA
Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin çalışmaları Buharkent’te Efeler Caddesi’nde; Bozdoğan’da Atatürk Caddesi ile Tütüncüler, Madran, Kazandere ve Alhisar mahallelerinde sürüyor.

Çine’de Subaşı ve Kırkışık mahallelerinde; Didim’de Mavişehir Halk Marinası ile Barış ve Aldemir caddelerinde ekiplerin çalışmaları devam ediyor.
Efeler’de ise A1 kanal yolu, Kemer Mezarlığı, Elizdere Köprüsü, Dereyolu, Polis Okulu, Ara Güler, İnönü ve Zeybek 3 caddelerinin yanı sıra Atatürk, Turgut Özal, Yörük Ali Efe ve Kızılçay bulvarları ile Eğrikavak Mahallesi’nde çalışmalar gerçekleştiriliyor.
KIRSAL MAHALLELERDE DE EKİPLER SAHADA
İncirliova’da Cılımbız, İkizdere, Karabağ ve Yazıdere mahalleleri ile çeşitli noktalarda; Karacasu’da Ataköy, Çamarası ve Yeşilyurt mahallelerinde; Karpuzlu’da Şenköy Mahallesi’nde çalışmalar sürdürülüyor.
Koçarlı’da Çeşme ve Hacıhamzalar, Köşk’te Kızılcaköy ve Ahatlar, Kuşadası’nda Soğucak, Kuyucak’ta Ovacık ve Yamalak mahallelerinde ekipler çalışmalarına devam ediyor.

Nazilli’de 77. Sokak ile Aşağıyakacık ve Ovacık mahallelerinde; Söke’de 1354. Cadde ve Köprüalan Mahallesi’nde; Yenipazar’da ise Eğridere Mahallesi’nde yol çalışmaları yürütülüyor.
Nazilli ile Bozdoğan ilçelerinin Beğerli ve Yazıkent mahalleleri arasındaki yolda da ekiplerin eş zamanlı olarak çalışma gerçekleştirdiği bildirildi.
YOLLAR YENİLENİYOR, TRAFİK GÜVENLİĞİ ARTIRILIYOR
Çalışmalar kapsamında ihtiyaç bulunan bölgelerde yol yüzeyleri yenilenirken bakım, onarım ve düzenleme uygulamaları da gerçekleştiriliyor.

Büyükşehir Belediyesi, yapılan çalışmalarla sürüş konforunun yanı sıra trafik güvenliğinin de artırılmasını hedefliyor.
ÇERÇİOĞLU: “17 İLÇEMİZİN TAMAMINDA ÇALIŞIYORUZ”
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, çalışmaların kent genelinde devam edeceğini belirterek, “17 ilçemizin tamamında çalışmalarımıza eş zamanlı olarak devam ediyoruz. Kentimizin dört bir yanında yatırım ve projelerimizi sürdürüyor, hizmetlerimizi hemşehrilerimizle buluşturuyoruz. Çalışmalarımızı sürdüreceğiz” ifadelerini kullandı.


