DİSK’in 9. durağı Aydın oldu
DİSK’in 9. durağı Aydın oldu
İçeriği Görüntüle

Aydın'da gençleri bir araya getirmesi planlanan AYDINFEST Gençlik Festivali için erteleme kararı alındı. Bugün (26 Ekim Pazartesi) başlaması beklenen festivalin, kentte etkili olması beklenen olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendiği duyuruldu.

AYDINFEST'in yeni tarihi henüz açıklanmadı

Festivalin başlamasına kısa süre kala yapılan duyuruda, hava koşullarının etkinliklerin gerçekleştirilmesine uygun olmaması nedeniyle programın ertelendiği belirtildi.

Yapılan açıklamada, "Bugün başlayacak olan AYDINFEST Gençlik Festivali etkinliklerimiz olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir" ifadelerine yer verildi.

Festivalin hangi tarihte gerçekleştirileceğine ilişkin henüz resmi bir bilgi paylaşılmazken, yeni etkinlik takviminin daha sonra duyurulması bekleniyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ