Olay, dün akşam Cuma Mahallesi 220 sokakta meydana geldi. Aralarında şiddetli geçimsizlik bulunan Mestan Türkmen ile eşi Nursel Türkmen arasında evde, bilinmeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Mestan Türkmen, eşi Nursel Türkmen’i öldüresiye dövdü. Talihsiz kadın aldığı tekme ve yumruk darbeleriyle yerde hareketsiz kalırken, şüpheli koca ise olay yerinden kaçtı. Eve gelen kızı annesini kanlar içinde buldu. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde, talihsiz kadının hayatını kaybettiği tespit edildi.

Caniler Akraba Cikti 477402 4A10Decde52Fbf55E1B94879F656Fda9

Aydın'da pes dedirten olay! Parktaki bankı çaldılar Aydın'da pes dedirten olay! Parktaki bankı çaldılar

Hüseyin Türkmen

Darp İzleri

Nursel Türkmen’in yapılan otopsisinde ilk belirlemelere göre boyun ve yüz bölgesine çok sayıda darbe aldığı belirtildi. Yukarıkayacık Mahallesi’nde hayvancılık ile geçimini sağlayan Mestan Türkmen’in eşinin isteği üzerine yaklaşık 4 ay önce ilçe merkezinde bulunan Cuma Mahallesi’ne yerleştiği öğrenildi. 15 yıllık evli olan çiftin, evliliklerinden 3 çocuğu olduğu öğrenildi. Olayın ardından polis ekipleri tarafından ifadesi alınan Nursel Türkmen’in kızı Y.T’nin geçimsizlik nedeniyle annesini babasının öldürdüğünü söylediği belirtildi. Polis, eşini darp ederek öldüren Mestan Türkmen’i yakalamak için çalışma başlattı.

Arazi Didik Didik Arandı

Cinayet Büro Amirliği ekipleri, firari Mestan Türkmen’in yakalanması için gidebileceği her yer didik didik arandı. Türkmen’in hayvanlarının bulunduğu Yukarıkayacık mahallesi Akkoz yaylası ile birlikte 10 civarında adrese yapılan baskınlarda firari cinayet zanlısının izine rastlanamadı.

Caniler Akraba Cikti 477402 8F2A6760A934E633757C3686E676Ba2C

Akraba Çıktılar

Türkmen’i yakalamak için çalışmalar devam ederken, Mestan Türkmen’in, Astsubay Emrah Ünalan’ı şehit eden ve o tarihten bu yana yakalanamayan Hüseyin Tükmen’in akraba oldukları ortaya çıktı.

Caniler Akraba Cikti 477402 27D3F3B2F2Eb148B3Ee7311Cd4B237Ae

Nursel Türkmen

Ayrılmak isteyen eşinin ve babasının yolunu, 6 Eylül 2013 günü Yukarıkayacık Mahallesi'nde kesen ölüm makinesi Hüseyin Türkmen'in, pompalı tüfekle eşi, kayınbabası ve kayınbiraderini vurdu. Kayınbabasının hayatını kaybettiği olayın ardından kaçan Türkmen, her yerde aranmaya başlandı. Kendisini yakalamak isteyen jandarmalarla 28 Ocak 2015 tarihinde karşılaşan Türkmen, jandarmaya ateş açtı. Çıkan çatışmada, Türkmen astsubay Emrah Ünalan’ı şehit etti. Çatışmada Uzman Çavuş Yüksel yaralandı. Türkmen’den 11 yıldır hiçbir ize rastlanamadı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE