Bankada yeni dönem başladı: O şartı sağlamayan para çekemeyecek
Bankada yeni dönem başladı: O şartı sağlamayan para çekemeyecek
İçeriği Görüntüle

ASTİM Organize Sanayi Bölgesi yönetimi, bölgede faaliyet gösteren sanayicileri dayanışma ve istişare yemeğinde bir araya getirdi. Yoğun katılımın olduğu programda ASTİM OSB Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Maraş ile Genel Müdür Erdem Bilgili, davetlileri tek tek karşılayarak sanayicilerle sohbet etti.

Aydinda Yeni Is Kapisi 5 Bin Kisi Calisacak 674910 315B77

YENİ FABRİKALARA KURULACAK

Programda yaptığı konuşmada ASTİM OSB Başkanı Gökhan Maraş Mevcut durumda 200 hektar üretim alanı, 153 katılımcı parseli ve 6 bin istihdamıyla Aydın’ın ekonomik gücünü sırtladıklarını söyledi. Sanayicilere müjdeyi veren ASTİM OSB Başkanı Gökhan Maraş, uzun yıllardır sürdürülen genişleme çalışmalarının tamamlandığını belirterek, 200 hektarlık ilave yatırım etabında kamulaştırma işlemlerinin sona erdiğini ve yeni sanayi parsellerinin tahsis sürecinin başlayacağını duyurdu.

Aydinda Yeni Is Kapisi 5 Bin Kisi Calisacak 674910 582Dda

Maraş, "Yeni 200 hektarlık yatırım etabımızla birlikte önümüzdeki beş yıllık süreçte kurulacak 50’den fazla fabrika sayesinde üretim kapasitemiz büyüyecek, ilave 5000 bir kişilik istihdamla Aydın ekonomisine çok daha güçlü katkı sağlayacağız. Bu yatırım yalnızca ASTİM'in değil, tüm kentimizin geleceğine yapılmış önemli bir adımdır" ifadelerini kullandı.

E4Eb3E08 E430 48Ab 9A1B 6C5C4Fd7Cdae

"BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ"

Sanayicilerin yoğun ilgisinden memnuniyet duyduklarını ifade eden Başkan Maraş, üretimin ve kalkınmanın sanayicilerin emeğiyle şekillendiğini vurgulayarak, "Birlikte güçlüyüz, birlikte daha büyük hedeflere yürüyoruz. Davetimize katılan tüm sanayicilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Cbc23E37 405C 402B 934D 3607C842Cace

F8C19815 7Fc4 4963 B55F 7Cc82A59A1C0

F901Bc2F E855 4Fbc B7D9 De68B00531Ba

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE