Vali Dr. Osman Varol, Efeler Hülya Aslan Barut Gündüzlü Yaşlı Bakım ve Aktif Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü İlkay Türkoğlu da hazır bulundu.

Merkezde 140 yaşlı çınara sunulan gündüzlü bakım ve rehabilitasyon hizmetleri, el emeği kursları ile evlere ulaştırılan sıcak yemek hizmetleri hakkında yetkililerden bilgi alan Varol, yürütülen çalışmaları yerinde inceledi.

BÜYÜKLERLE BİR ARAYA GELDİ
Merkezde kalan vatandaşlarla sohbet eden Vali Varol, talep ve görüşlerini dinledi. Vali Varol, merkezde görev yapan personele çalışmalarından dolayı teşekkür ederek görevlerinde kolaylıklar diledi. Vali Varol, yaşlı çınarların huzuru, mutluluğu ve yaşam kalitesini artırmaya yönelik yürütülen çalışmaların önemini de vurguladı.
İl Müdürü Türkoğlu ise büyüklerin yaşam kalitesini artırmaya yönelik çalışmaların sürdürüldüğünü belirtti. Ziyaret, merkezde yürütülen hizmetlere ilişkin değerlendirmelerin ardından sona erdi.




