Aydın SES Gazetesi'nden Mehmet Kavas'ın haberine göre, Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ‘Okullar Arası Yıldız Erkekler’ voleybol turnuvası düzenleniyor. Turnuvada finale ise Karpuzlu’nun iki temsilcisi kaldı. Final maçında Şehit Şenol Akar Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulu karşı karşıya gelecek.

Aydın Yıldızspor’dan Milli Takım’a ziyaret
Aydın Yıldızspor’dan Milli Takım’a ziyaret
İçeriği Görüntüle

BİRBİRLERİNE RAKİP OLACAKLAR

Final maçı, aynı zamanda Beden Eğitimi öğretmenleri Ramazan Palamutlu ve eşi Mürüvvet Palamutlu için ayrı bir anlam taşıyor. Karpuzlu Kapalı Spor Salonu’nda 15 Aralık Pazartesi günü oynanacak olan maçta Şehit Şenol Akar Ortaokulu’nun antrenörlüğünü yapan Ramazan Palamutlu ile İmam Hatip Ortaokulu’nun antrenörü olan eşi Mürüvvet Palamutlu, birbirlerine rakip olacak. Palamutlu çiftinin rekabetine de sahne olacak maçı kimin kazanacağı merakla bekleniyor.

“RAKİP OLMADIK AİLE OLDUK”

Karşılaşma öncesi açıklamalarda bulunan Ramazan Palamutlu, eşi ile finalde mücadele etmekten büyük bir onur duyduğunu belirterek “Yıllardan beri Eşim Mürüvvet Palamutlu ile omuz omuza vererek Karpuzluda voleybol aşkını aşılamak, voleybol ile çocuklarımızı, sporcularımızı mutlu etmek için uğraş içerisindeyiz. Bu sene Aydın’ın en küçük ilçesinin iki okulu, yıldız erkeklerde finale kaldı ve bizi bu final karşı karşıya getirecek. Bunun gururu ve mutluluğu içerisindeyiz. Biz Karpuzlu da hiç bir zaman rakip olmadık hep aile olduk olmaya da inşallah devam edeceğiz.” dedi.

“BENİM İÇİN ÇOK FARKLI BİR DUYGU”

Karşılaşma öncesi eşi Ramazan Palamutlu’ya başarılar dileyen Mürüvvet Palamutlu ise “Finalde eşimle rakip olmak benim için çok farklı bir duygu. Normalde aynı takımda, aynı hayatın içinde omuz omuza ilerliyoruz. Final maçında ise sahada karşı karşıya olacağız. Ama işin en güzel yanı şu, kim kazanırsa kazansın, aslında biz zaten aynı evde aynı mutluluğu paylaşıyoruz. Sporun ruhu da tam olarak bu. Rekabet var ama saygıyla, sevgiyle. Final maçımızda hem öğrencilerimiz hem de voleybola olan tutkumuz sahaya yansıyacak. Sonuç ne olursa olsun, bu anı yaşamaktan büyük gurur duyacağız ve kazanan Karpuzlunun çocukları olacak.” diye konuştu.

Kaynak: AYDIN SES GAZETESİ