Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Sanata Teşvik Sanatla Yaşam Programı doğrultusunda, Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü ile Efeler Halk Eğitim Merkezi arasında iş birliği protokolü imzalandı. Protokolle birlikte şehit yakınları ile gazilerin sanatsal faaliyetlere katılımını artırmak amacıyla açılan ilk kurslar başladı.

Aydinda Anlamli Proje Gaziler Ve Sehit Yakinlari Sanat Evinde Uretiyor 614820 4F973C5A61414A6Fe087D7F1B9B1553C

SU KABAĞI İŞLEMECİLİĞİ KURSUNA YOĞUN İLGİ

Efeler’deki Sanat Evinde açılan Su Kabağı İşlemeciliği kursu, programa katılan şehit yakınları ile gazilerden büyük ilgi gördü. Katılımcılar kursta hem el sanatları becerilerini geliştiriyor hem de birlikte üretmenin verdiği motivasyonla sosyal dayanışmayı güçlendiriyor.

Aydinda Anlamli Proje Gaziler Ve Sehit Yakinlari Sanat Evinde Uretiyor 614820 2D819B5878A1Fcbaf7D25E9851435E23

KÖMÜRCÜOĞLU’NDAN ANLAMLI ZİYARET

Aydın Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Kömürcüoğlu, kursu ziyaret ederek yürütülen faaliyetleri yerinde inceledi. Kursiyerlerle bir süre sohbet eden Kömürcüoğlu, “Şehitlerimizin emaneti ve Gazilerimizin onuru, milletimizin en kıymetli değeridir; onların her adımına hizmet etmek bizim için bir şereftir” diyerek destek mesajı verdi.

Kuşadası Belediyesi'nden açıklama; ''Can dostlar için son gün '31 Aralık''
Kuşadası Belediyesi'nden açıklama; ''Can dostlar için son gün '31 Aralık''
İçeriği Görüntüle

Aydinda Anlamli Proje Gaziler Ve Sehit Yakinlari Sanat Evinde Uretiyor 614820 A330C1752Ed2A576F85284B0E484Fb03

Muhabir: KAZIM YÖRÜKÇE