Bozdoğan’da lavanta ve altın otu hasadı yapıldı
Bozdoğan’da lavanta ve altın otu hasadı yapıldı
İçeriği Görüntüle

Aydın’da iş insanı ve eski siyasetçi Mustafa Ancın’ın oğlu Muzaffer Ancın, Kurban Bayramı tatili için arkadaşı ve yaşam koçu Soner K. ile birlikte Antalya’nın Kaş ilçesine gitti. Muzaffer Ancın ve Soner K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartıştı. Tartışma sırasında Soner K. tarafından itildiği iddia edilen 34 yaşındaki Ancın, dengesini kaybederek yere düştü ve ardından başını sert zemine çarptı. Ağır yaralanan genç adam, beyin kanaması teşhisiyle Antalya Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı.

Ancinin Oglu Son Yolcuguna Ugurlandi 577689 F5D1A78Ae24E343F21B3Aa4C8B8B3607

ORGANLARI BAĞIŞLANDI

Hastanede yoğun bakımda 10 gündür yaşam mücadelesi veren Muzaffer Ancın’dan acı haber geldi. Ancın, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Genç yaşta hayata veda eden Muzaffer Ancın’ın acı haberi, ailesi başta olmak yakınları ve iş dünyasını yasa boğdu.

Ancinin Oglu Son Yolcuguna Ugurlandi 577689 Fb8817947B1253C67Dd13Fc7Cc9E6614

TELLİDEDE MEZARLIĞI’NA DEFNEDİLDİ

Ancın için Efeler ilçesindeki Bey Cami’nde bugün ikindi namazına müteakip tören düzenlendi. İş insanı Mustafa Ancın ve aile yakınları, tabutun başında bekleyerek taziyeleri kabul etti. Cenaze törenine İYİ Parti Aydın İl Başkanı Ahmet Ertürk, Aydın Ticaret Odası Başkanı ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Ülken, iş insanları ve aile yakınları katıldı. Kılınan namazının ardından Ancın’ın cenazesi Tellidede Mezarlığı’na gözyaşları arasında defnedildi.

Ancinin Oglu Son Yolcuguna Ugurlandi 577689 C005Afc7B0B80230095C8039A81B7Ef8

Kaynak: HABER MERKEZİ