2015 yılında Aydın’da kurulan ve düzenlediği konaklamalı ile günübirlik turlarla vatandaşların yoğun ilgisini gören Fibar Tur, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde kadınlara jest yaptı. Kadınlara unutamayacakları bir gün yaşatmak amacıyla düzenlenen ücretsiz gezi programına Efeler, Nazilli ve Kuşadası ilçelerinden toplam 200 kadın katıldı.

Didim Altınkum’da yazdan kalma günler
Didim Altınkum’da yazdan kalma günler
İçeriği Görüntüle

Aydinda 200 Kadin Ucretsiz Gezdi 8 Martta Anlamli Jest 645438 C7C57Ee98Cad6C6E4E64C27D6D406Df9

EGE’NİN GÖZDE NOKTALARINI GEZDİLER

Fibar Tur’un sahibi Fırat Barışık tarafından organize edilen program kapsamında kadınlar Sığacık, Çeşme ve Alaçatı’ya götürüldü. Gün boyunca süren gezi programı sayesinde kadınlar keyifli vakit geçirirken, organizasyon sonunda firma çalışanları tarafından kadınlara karanfil hediye edilerek Kadınlar Günü kutlandı.

Aydinda 200 Kadin Ucretsiz Gezdi 8 Martta Anlamli Jest 645438 2E721Bd1Ece78A5C43Dcaa4D9353Ffd6

“KADINLAR BİZİM VAR OLMA SEBEBİMİZ”

Fibar Tur sahibi Fırat Barışık, tüm kadınların 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayarak,
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da Kadınlar Günü’nü unutmadık. Bu vesileyle kadınlara özel bir organizasyon düzenledik. Kadınlar bizim var olma sebebimizdir. Onların hayatımıza kattığı değer çok büyük. Tüm kadınlarımıza teşekkür ediyor, Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Muhabir: EMRAH DİNÇER