Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin Serkan Çoban başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Aydın’daki ‘şampiyonluk kupasıyla şampiyonluk kutlaması’ etkinliğinin ardından Denizli, Bodrum, Alaçatı ve Selçuk'ta faaliyet gösteren Galatasaray taraftar derneklerinin düzenlediği şampiyonluk kutlamalarına katılarak sarı-kırmızılı camianın coşkusuna ortak oldu.

BAŞKAN ÖZBEK VE OKAN BURAK’A EFE HEYKELİ
Bodrum 1905 Galatasaraylılar Derneği’nin şampiyonluk kutlamalarına Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, Teknik Direktör Okan Buruk, eski teknik direktörlerden ‘İmparator’ lakaplı Fatih Terim, futbolcular Abdulkerim Bardakçı, Yunus Akgün, Uğurcan Çakır ve sarı-kırmızılı camianın önde gelen isimleri de katıldı. Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri, Bodrum’daki gecede Başkan Dursun Özbek ve Teknik Direktör Okan Buruk’a efe heykeli ve Aydın’ı temsil eden hediyeler sundu.

Kulüp Başkanı Dursun Özbek ile dernek çalışmaları hakkında bilgi verdiklerini belirten Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Serkan Çoban, “Yeni yönetim kurulu olarak Denizli, Bodrum, Alaçatı ve Selçuk’taki derneklerimizin 26’ncı şampiyonluk kutlamalarına katıldık. Çevre illerdeki derneklerimizle dostluk ve dayanışma bağlarımızın güçlendirilmesi adına çok güzel temaslar kurduk. Çevre illerdeki dernek başkanlarımız Cankat Boylu, Mehmet Kocabay, Murat Afşar, Salih Soylu ve yöneticilerimizin ilgi ve alakaları bizleri mutlu etti. Bundan sonra da bölgedeki diğer Galatasaray taraftarlar derneklerimizle birlik ve beraberliğimizi pekiştirmeye yönelik çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bodrum’daki gecede Kulüp Başkanımız Dursun Özbek, Teknik Direktörümüz Okan Buruk ve camiamızın değerli isimleriyle bir araya gelmek bizim için önemliydi. Kulüp Başkanımız ve camiamızın değerli isimleriyle, derneğimizin çalışmalarıyla ilgili fikir alışverişinde de bulunduk.” dedi.

STUTTGART DERNEĞİ’Nİ AYDIN’DA AĞIRLADILAR
Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Yönetimi, Stuttgart Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Tayfun Bozkuş ve beraberindeki dernek yöneticilerini Aydın’da ağırladı. Stuttgart Dernek Başkanı Bozkuş, Aydın Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Serkan Çoban’a plaket takdim etti. Güzel bir dostluk bağı kurduklarını belirten Başkan Serkan Çoban, “Tayfun başkanımıza özellikle Bodrum’da bizlere yaptığı öncülük için teşekkür ediyoruz. Güzel bir dostluk bağı kurduk. Önümüzdeki günlerde Denizli ve Stuttgart derneklerimizle kardeş dernek protokolü imzalamayı planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.








