Germencik’te fotoğrafçılık yapan 45 yaşındaki evli ve bir çocuk babası Levent Kıvrak, örnek bir davranışa imza attı. 1999 yılında askere giden Kıvrak, askeriyeye gelen Kızılay’a, bir gün istirahat etmek için kan bağışı yaptı. İlk kan bağışını askerde yapan Kıvrak, kan bağışı ile yaralı ve hasta vatandaşların hayatlarını kurtarmakla kalmayıp, kendi vücut sağlığını da koruduğunu öğrendi. Edindiği bilgi ile belli aralıklarla kan bağışı yapmaya devam eden Kıvrak, kısa süre önce Kızılay aracılığı ile 36’ncı kan bağışını gerçekleştirip, altın madalya ile ödüllendirildi.

Askerlikte Tanisti Hayatinin Parcasi Oldu 459096 Eede00B1C2Adb10Cffa792334B2F10Dc

Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim? Rüzgarlı Tepe Nerede Çekiliyor? Konusu Ne? Saat Kaçta? Oyuncuları Kim?

VATADAŞLARA BAĞIŞ ÇAĞRISI

İnsanlara, yardım etmeyi çok sevdiğini belirten esnaf Levent Kıvrak, “İlk kan bağışımı askerde yaptım. Askeriyeye gelen Kızılay’a kan bağışı yapanın bir gün istirahat edeceği söylenince kan verdim. Daha sonra kan bağışı yapmak benim hayatımın bir parçası oldu. Çünkü yaptığım kan bağışı ile hasta, yaralı vatandaşlarımıza can olduğumu, kendi vücut sağlığımı da koruduğumu öğrendim. İşimden vakit buldukça kan bağışı yapıyorum. Yaptığım kan bağışları nedeniyle Kızılay tarafından altın madalya ile onurlandırıldım. Bu da beni ayrıca mutlu etti. Tüm vatandaşlarımızı, kan bağışı yapmaya çağırıyorum” ifadelerini kullandı.

Muhabir: EMRAH DİNÇER