AK Parti Genel Merkezi’nde gerçekleşen görüşmede, Aydın’ın geleceğine yönelik yatırımlar ve hayata geçirilmesi planlanan projeler değerlendirildi. Görüşmenin ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan, Seda Sarıbaş ve Özlem Çerçioğlu ile birlikte objektiflere poz verdi.

Buluşmanın ardından Başkan Çerçioğlu ve Milletvekili Sarıbaş ortak açıklama yaptı. Açıklamada, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Aydın’a verdiği öneme dikkat çekilerek şu ifadeler kullanıldı:
“Sayın Cumhurbaşkanımızın Aydınımıza olan özel ilgisi ve destekleriyle, şehrimize yeni eserler kazandırmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Milletimize hizmet sorumluluğuyla; Aydınımız için eser üretmeye, şehrimize değer katacak çalışmaları kararlılıkla hayata geçirmeye devam edeceğiz.”

Başkan Tetik çölyaklı çocuklarla aynı sofrada buluştu
Başkan Tetik çölyaklı çocuklarla aynı sofrada buluştu
İçeriği Görüntüle

ANKARA’DA DİKKAT ÇEKEN KARE

Ankara’daki görüşmeden yansıyan kare, Aydın siyasetinde de yankı uyandırdı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın iki ismi yanına alarak verdiği fotoğraf, “Aydın için ortak çalışma ve hizmet mesajı” olarak yorumlandı.

Muhabir: KAZIM YÖRÜKCE