Aydın’ın Germencik ilçesinde AK Parti İlçe Başkanı Yılmaz Çınk, vatandaşlara yönelik anlamlı bir davette bulundu. Parti binasında vatandaşlarla bir araya gelmeye hazır olduğunu belirten Çınk, herkesi çay eşliğinde sohbet etmeye davet etti.
“BİRLİKTE ÇAY İÇİP SOHBET EDELİM”
Vatandaşların hayatın yoğun temposundan kısa bir süre uzaklaşarak sohbet edebileceği bir ortam oluşturmak istediklerini belirten Çınk, “Hayatın koşuşturmacasına biraz olsun mola vermeye, sıcak bir çay eşliğinde gönülden sohbete bekliyoruz” ifadelerini kullandı.
“KAPIMIZ DA GÖNLÜMÜZ DE HERKESE AÇIK”
AK Parti Germencik İlçe Başkanlığı’nın tüm vatandaşlara açık olduğunu dile getiren Çınk, “Partimizin kapısı da gönlümüz de herkese açık” dedi. Çınk, vatandaşlarla bir araya gelip, görüş, öneri ve taleplerini dinlemeye devam edeceklerini sözlerine ekledi.


