Yeni dönemin başlaması dolayısıyla ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, sosyal medya hesabından bir mesaj yayımladı.
Prof. Dr. Bülent Kent mesajında, “2026-2027 Akademik Yılı'nın başta öğrencilerimiz, akademik ve idari personelimiz olmak üzere tüm ADÜ ailesine, Aydın'a ve ülkemiz yükseköğretimine hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
İLK DERS “TERÖRSÜZ TÜRKİYE”
ADÜ’de yeni akademik yılın açılışı kapsamında “İlk Ders: Terörsüz Türkiye” başlıklı söyleşi gerçekleştirildi. Söyleşinin konuşmacısı ise Güvenlik ve Terör Uzmanı, Emekli İstihbarat Albayı Coşkun Başbuğ oldu. Coşkun Başbuğ, söyleşi öncesinde Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent’i makamında ziyaret etti.
REKTÖR KENT, BAŞBUĞ’U AĞIRLADI
Gerçekleşen ziyarette Rektör Danışmanı Doç. Dr. Kemal Ramazan Haykıran da hazır bulundu. ADÜ’de başlayan 2026-2027 akademik yılı kapsamında düzenlenen söyleşiyle öğrenciler yeni dönemin ilk dersinde Coşkun Başbuğ ile bir araya geldi.




