Kampüs ziyareti boyunca ortaöğretim kurumlarına fakülte ve meslek yüksekokulları ve ilgili bölümleri tanıtıldı. Öğrenciler ayrıca kampüsü gözlemleyerek üniversite yaşamı hakkında bilgi edindi. Fakülte ve Meslek Yüksek Okulları’nın fiziki şartlarını, laboratuvarlarını ve öğrencilere sunduğu imkânları yerinde gözlemleme şansı yakalayan öğrenciler, tercihleri arasında mutlaka ADÜ’nün olacağını ifade etti. ADÜ, 2023-2024 Akademik yılı boyunca 100’den fazla ortaöğretim kurumunu merkez ve diğer kampüslerinde ağırladı. İl dışında düzenlenen Yükseköğretim Tanıtım Fuarlarına katılan ADÜ, binlerce öğrenciye yine Aydın’ı ve ADÜ’yü tanıttı.

Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor Yazın keyfi Aydın Büyükşehir Belediyesi Tekstil Park’ta yaşanıyor

Adu Ortaogretim Kurumlarinin Gozdesi 476580 78E92708Db22D1Ef533Dc6Ed71623Abd

GENÇLERE DAVET

Üniversiteyi tercih eden öğrencilerin eğitimlerini rahat bir ortamda sürdürebilmeleri için gereken her türlü çalışmaları planlı bir takvimle gerçekleştirdiklerini belirten ADÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Kent, tanıtım faaliyetlerini artırarak daha çok öğrenciyi kampüsümüzde ağırlamayı hedeflediklerini söyledi. Rektör Prof. Dr. Bülent Kent, “Her yıl artarak devam eden bir büyümeyi en iyi şekilde yönetmeye çalışıyoruz. Kısa sürede önemli kazanımları elde ettiğimiz bu süreç, ileriki aşamada çok daha önemli kazanımları da beraberinde getirdi. Veteriner Fakültemiz ve Tıp Fakültemizin tam akredite alması Üniversitemizden mezun olacak öğrencileri oldukça avantajlı bir konuma getirecek. Ayrıca Üniversitemiz, bir araştırma üniversitesi olana kadar da çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz. Üniversitemiz, geleceği omuzlarında yükseltecek olan gençlere, donanımlı akademik kadrosu ile en kaliteli hizmeti sunmaya ve medeniyetimize katkı sağlamaya devam edecektir. Tüm öğrencileri merkez kampüsümüze ve diğer kampüslerimize davet ediyorum.” dedi.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ