Olay, 18 Temmuz’da İncirliova ile Koçarlı ilçeleri arasındaki Büyük Menderes Köprüsü mevkisinde meydana geldi. Acarlar Mahallesi’nden serinlemek için Büyük Menderes Nehri’ne giren ikisi kız, ikisi erkek dört çocuktan ikisi kendi imkânlarıyla sudan çıkmayı başardı. Ancak Şahin Özdağ ile 15 yaşındaki Eda Kurtulmuş akıntıya kapılarak gözden kayboldu.

Menderes'te Şahin için arama çalışmaları yeniden başladı
Menderes'te Şahin için arama çalışmaları yeniden başladı
İçeriği Görüntüle

Whatsapp Image 2026 07 20 At 11.40.23

İhbar üzerine bölgeye AFAD, jandarma, sağlık ekipleri ve dalgıçlar sevk edildi. Gece gündüz sürdürülen yoğun çalışmalar sonucunda Eda Kurtulmuş’un cansız bedenine dün ulaşıldı.

Aa7D777E 1C97 4Eb6 854A 1B0Fb04Dbb7F

Acı haber Aydın başta olmak üzere tüm Türkiye’yi yasa boğarken, kayıp olan 11 yaşındaki Şahin Özdağ için umutlu bekleyiş sürüyor.

Whatsapp Image 2026 07 20 At 11.40.50

ARAMA ALANI GENİŞLETİLDİ

Yaklaşık 40 saattir devam eden arama çalışmalarında ekipler, çalışmalarını yaklaşık 2 kilometrelik alana yaydı. Eda Kurtulmuş’un suya girdiği noktadan yaklaşık 600 metre ileride bulunmasının ardından, Şahin Özdağ’a ulaşabilmek için hem su altında hem de nehir boyunca kapsamlı arama faaliyetleri yürütülüyor.

Menderes Te Kaybolan Sahin Icin Calismalar Yeniden Basladi 1784531104156 77141

Şahin Özdağ’ın ailesi ve yakınları ise arama bölgesinde gelecek umutlu haberi bekleyişini sürdürüyor. Ekipler, nehirde ve kıyı şeridinde çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Muhabir: EMRAH DİNÇER