CHP’de liyakat vurgulu istifa krizi fos çıktı! CHP’de liyakat vurgulu istifa krizi fos çıktı!

CHP Germencik Belediye Başkan Adayı Burak Zencirci, seçim çalışmalarına Moralı Mahallesi'nde devam etti.

ŞEHİTLERE SAYGI

Moralı Mahallesi programında Zencirci, şehitleri de unutmadı. Konya'da Türk Yıldızları'na ait eğitim uçağının inişi sırasında pist yakınındaki iş makinesinin üzerine düşmesi sonucu Aydınlı İstihdam Uzman Çavuş Ercan Güven'in (36) şehit düşmesinin üzüntüsünü yaşayan Zencirci, programını kısa kesti. Mahalle sakinleri ile birlikte Ercan Güven ve tüm şehitler için saygı duruşunda bulunup, İstiklal Marşı ve dua okuyan Zencirci, programında, seçim müziği çalışmasına da izin vermedi. Zencirci, şehitlere gösterdiği saygı ile takdir topladı.

Zencirciden Ciftcilere Ozel Hizmet Makam Araci Degil Kepce Kiralayacak 454167 E276A30Db0Adf660A2F563984C842050

“ÇİFTÇİ MEMLEKETİNDE YAŞIYORUZ”

Moralı’nın kendileri için çok önemli bir mahalle olduğunu belirten Zencirci, mahallenin eksiklerini tek tek anlattı. Bazı bahçe yollarının yağmur nedeniyle bozulduğunu hatırlatan Zencirci, “Arkadaşlarımıza hep şunu söylüyorum; ‘Gerekirse bana makam aracı kiralamayın, belediye kiralayacaksa bir tane paletli kepçe kiralasın. Bu kepçe, yılın 365 günü bahçe yollarında sabahtan akşama kadar çiftçimize hizmet etsin.’ Bunu da neden söylüyorum? Malum çiftçi memleketinde yaşıyoruz, incirimiz, zeytinimiz çok önemli. Buradan ekmek yiyoruz. Bahçelerimize iyi bakacağız” ifadelerini kullandı.

Zencirciden Ciftcilere Ozel Hizmet Makam Araci Degil Kepce Kiralayacak 454167 Ffbb4C6749391Acc0889Dd077309C8Aa

“ARKAMIZDA ÇERÇİOĞLU VAR”

Moralı ve diğer mahallelerin sorunlarını, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliğinde çözeceklerini vurgulayan Zencirci, “Arkamızda sağ olsun Başkanımız Özlem Çerçioğlu var” diye konuştu. Zencirci, Büyükşehir Belediye Başkanı Çerçioğlu’nun selamını da Moralı halkına iletti.


Moralı’nın Moralıspor gibi önemli bir değeri olduğunu dile getiren Zencirci, spora vereceği desteklerden de bahsetti. Beden eğitimi öğretmeni olduğuna işaret eden Zencirci, “Spora ve sporcuya destek vereceğiz. Takımlarımıza antrenman ve maçlara gidip gelmeleri için araç imkanı sunacağız. Hatta ve hatta gerekirse profesyonel hoca danışmalığı sözünü de veriyorum. Kötü durumdaki saha gibi spor alanlarını da düzenleyerek kullanışlı hale getireceğiz. Gerekirse halı sahalar yapacağız” dedi. Zencirci, projelerinden de kısa kısa bahsetmesinin ardından programını tamamladı.

Zencirciden Ciftcilere Ozel Hizmet Makam Araci Degil Kepce Kiralayacak 454167 E947492731E523411C1F3991B902Ad34

Muhabir: EMRAH DİNÇER