Nazilli’de siyaset gündemi ani gelen bir istifa ile sarsıldı. Henüz geçtiğimiz ocak ayında göreve başlayan ve ilk girdiği seçimde partisine seçim kazandıran İlçe Başkanı Aslı Ökmen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla görevinden ayrıldığını duyurdu.

“EYVALLAH ETMEYECEĞİM!

Ökmen, istifasını şu ifadelerle duyurdu:

Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı... Nazillili hurdacının bayrak hassasiyeti! Çöpe atılan Türk Bayrağını aracına astı...

"Nazilli İlçe Başkanı olarak her daim bizleri zafere taşıyan yoldaki yol arkadaşlarımıza karşı sorumluluk bilincini korumaya çalıştım ve bu konuda hep çaba gösterdim. Aldığımız sorumluluk gereği liyakate, adalete ve bu yoldaki tüm değerlere inandım. Bu değerlere inanmış gibi yapan, kişisel çıkarlarını partimizin önüne koyan, tavır ve üslup anlamında dili kavga, tehdit ve iftiradan eksik olmayan kimseye eyvallah etmedim, etmeyeceğim de. Bugün itibari ile Nazilli İlçe Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi belirtiyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün emaneti olan Cumhuriyetimiz ve Cumhuriyet Halk Partimizin izinde tüm gücümle koşmaya, çalışmaya devam edeceğimi beyan ediyorum. Hatalarımız ve eksiklerimiz oldu ise özür diliyorum. Saygılarımla."
 

Muhabir: M. NAZLI ALTINAYAR