Nazilli’de 100 günde aynı bölgede 20.kez çöp toplandı Nazilli’de 100 günde aynı bölgede 20.kez çöp toplandı

Nazilli Belediye Başkanı Ertuğrul Tetik’in NAZBEL yönetimindeki gerçekleştirdiği köklü değişiklik beklenti içindeki bazı kesimler tarafından tepki görürken, İlçe Başkanı Aslıhan Ökmen is liyakatsizlik suçlaması ile görevinden istifa etti. Memleket Partisi İlçe Başkan Yardımcısı iken eski ilçe başkanı Naim Atmaca’nın girişimleriyle istifa ederek 19 Ağustos 2023’te Cumhuriyet Halk Partisi’nde gerçekleşen seçimlerde yönetime giren Ökmen’in 5 Ocak’ta Naim Atmaca’nın görevden alınmasının ardından İlçe Başkanı seçilmesini sağlayan Atmaca’yı liyakatsizlikle itham etmesi manidar bulundu.

Chpde Liyakat Vurgulu Istifa Krizi Fos Cikti 471451 E7Ed9287Ef200A66C4Dc0E60Cebe85Da

MİLLETVEKİLİ VE MECLİS ÜYESİ’NİN İDDİASI DOĞRU ÇIKTI!

Cumhuriyet Halk Partisi’ne 5 ay önce katılmasına rağmen İlçe Başkanı olurken ve CHP Aydın Milletvekili ile bazı meclis üyelerinin tepkisine rağmen Naim Atmaca’nın görevden alınmasının ardından birlikte yol yürürken liyakatten söz etmeyen Aslıhan Ökmen’in bir anda karar değiştirerek Milletvekili Süleyman Bülbül’ün ekibi ile hareket ederek uzun süredir Atmaca’yı hedefe alması kafaları karıştırdı. Ökmen’in asıl korkusunun ise seçim döneminde dillendirilen ancak üstü kapatılmaya çalışılan üyelik tarihi olduğu iddia edildi. CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül ve CHP’li Belediye Meclis Üyesi Yezdan Yıldırım tarafından Ökmen’in partiye ne zaman üye olduğu konusunun gerçek olduğu Gençlik Kolları üyesi M.K.K. tarafından partililere gönderilen mesajla ortaya çıktığı öğrenildi. 19 Ağustos’ta seçimle yönetime giren Aslıhan Ökmen’in partiye 9 Eylül 2023’te üye olduğu ve 22 gün boyunca üye olmadığı partide Hukuk İşlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı olarak görev yaptığı ve 5 Ocak’ta da İlçe Başkanlığı’na getirildiği kaydedildi.

Nazilli Chpde Sok Istifa Baskan Okmen Istifasini Verdi Gazete 471261 2Ab3C3106C0857B169E3D49923Ea6D9F

LİYAKAT DİYEN ÖKMEN, KUYUCAK BELEDİYESİ’NE AVUKAT OLDU!

NAZBEL A.Ş.’nin 3 kişilik yönetim kurulunun tepkilerle karşılandığı iddiası ve parti içinde bölünmeler olduğu söylemlerinin asılsız olduğu ortaya çıktı. Birçok parti ve meclis üyesinin atamalara destek mesajları yayımlaması Başkan Tetik ve ekibine güven olarak dile getirildi. Öte yandan istifa açıklamasında liyakat ve adalet vurgusu yapan Aslıhan Ökmen’in Nazilli Belediyesi’nden avukatlık hizmeti için olumsuz cevap alınca geçtiğimiz günlerde CHP İl Başkanı Hikmet Saatçi ile görüşerek Kuyucak Belediyesi’nin kurumsal avukatlık anlaşmasını yapması ise ‘bu ne perhiz bu ne lahana turşusu’ deyimini hatırlattı. Kuyucak Belediyesi'nden de konuyla ilgili sözleşmenin doğrulu onaylandı.

Chpde Liyakat Vurgulu Istifa Krizi Fos Cikti 471451 63D1A1Dab2D5D58B83Ed5B94712F6Bf1

Muhabir: ÜMİT ÖZMEN