Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti Karacasu Belediyesi afetten etkilenen mahalleleri ziyaret etti

Engelliler Haftası etkinlikleri kapsamımda İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nce Efeler ilçesindeki bir düğün salonunda etkinlik yapıldı. Programa Vali Yakup Canbolat ve eşi Ayşegül Canbolat, İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici, engelliler ve engelli aileleri katıldı. Engellilere yakınlığı ile bilinen Vali Canbolat ve eşi Ayşegül Canbolat, katıldıkları programda de engellilerle yakından ilgilendi. Etkinlikte engelli çocuklardan oluşan koro, davetlilere konser verdi.

Vali Canbolat Engellilerle Bulustu 469907 F60Cc9B294Cac9C338694B70F4Ecccf3

“HER İNSAN ENGELLİ ADAYIDIR”


Vali Yakup Canbolat yaptığı konuşmada her insanın bir engelli adayı olduğunu belirterek, “İlimizde yaşayan tüm engelli vatandaşlarıma ve ailelerine sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunuyorum. Her zaman onların yanlarında olduğumuzu belirtmek istiyorum. Sağlıklı ve engelsiz yarınlara kavuşmalarını diliyorum" dedi. İl Milli Eğitim Müdürü Süleyman Ekici ise "Yarınlarımızda söz sahibi olacak özel çocuklarımızın sevincine ortak olmak ve onlarla bir arada bulunmaktan gurur duyduk" ifadelerini kullandı.
Konuşmaların ardından Vali Canbolat, engellilere yönelik yapılan çalışmalara desteklerinden dolayı hayırseverlere teşekkür plaketi takdim etti.

Vali Canbolat Engellilerle Bulustu 469907 A02E42B00F94E50279B8253Ce026Fd57

Muhabir: Kazım Yörükce