Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor Başkan Kıvrak talimatı verdi: Kurban Bayramı hazırlıkları başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Aydın mitingi öncesi konuşma yapan AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, Aydın için yapacağı vaatleri sıraladı. 1 Nisan’dan itibaren Aydın’ın kronik sorunlarına çözüm bulacağını ve 5 yılda yapacağı projeler ile kentin çehresinin değişeceğini ifade eden Savaş, “1 Nisan’dan sonra şehrimizdeki trafik sorununa çözüm bulmak için ilk etapta Nazilli Sanayi Kavşağı’na Efeler Dötyol Kavşağı’nda, Kuşadası Sanayi Kavşağı’nda ve Söke Novado Kavşağı’nda köprülü kavşakların temellerini üç ayda atacağız. Türkiye’nin en pahalı suyunu kullanan Aydınımızda su ücretlerine yüzde 50 indirim yapıp 5 yılda zam yapmayacağız. Şehrimizin altyapı sorunlarına çözüm bulacak faaliyetleri hayata geçireceğiz. Katı atık bertaraf tesisleri, ileri biyolojik arıtma sistemleri ile şehrimize nefes aldıracağız. Menderes bizimle daha berrak akacak. Sosyal konutlar inşa ederek hemsehrilerimize kira öder gibi ev sahibi olmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“AYDIN'I ORTAK AKILLA YÖNETECEĞİZ”

Hizmet aşkıyla çalışan bir belediye başkanı olacağının sözünü veren Savaş, “Spor ve sporcu dostu kenti Aydınımız için modern bir Adnan Menderes Stadyumu ile kapalı spor salonu inşa edeceğiz. Deprem riski nedeniyle yıkılan Adnan Menderes Stadyumu’nun yerine de Atatürk Parkı’nı yapacağız. Kadın ve gençlere sağlayacağımız desteklerle iş ve sosyal imkanlarını arttıracağız. Tarım kenti Aydınımızda çiftçimizi üretecimizi her zaman yanında olacağız. Desteklerimiz sayesinde üreticimiz kazanacak. İlimizin üretim istihdam ve ihracat kapasitesini arttırmaya kararlıyız. Can dostlarımız için de modern hijyenik yaşam alanları ve barınaklar inşa edeceğiz. Reklamla algıyla büyükşehiri yöneten değil, kapısı her zaman açık, ortak akla itibar eden, gönül köprüsü kurup hizmet aşkıyla çalışan bir belediye başkanı olacağıma söz veriyorum. Şehrin tüm sorunlarını çözüme kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.
 

Kaynak: KAZIM YÖRÜKÇE