Ziyarette konuşan TŞOF Başkanı Apaydın, 1 Ocak 2024 itibariyle uygulamaya konulan karekodlu plaka uygulamasından verim alındığını belirterek, “Bundan önceki yıllarda herkes plaka basabiliyordu. Karekodlu plaka uygulamasıyla sahte plakanın önüne geçiliyor. Yeni sistem bugüne kadar verimli oldu. Bundan sonraki denetimler sayesinde sahte plaka tamamen ortadan kalkmış olacak” dedi.

Çöp konteyneri ve çöp sepeti alınacaktır Çöp konteyneri ve çöp sepeti alınacaktır

Tsof Baskani Apaydin Didim Soforler Odasini Ziyaret Etti 463247 Eb6F84C290643Eb6Eb3D07836A0Abd48

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odasını ziyaret ederek, Oda Başkanı Barış Şam ile bir araya gelen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın, “Federasyon olarak zaman zaman odalarımızı ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi alıyoruz. Federasyonumuza ait olan Didim’deki tesisimizin yeni sezon hazırlıklarını görmek için Didim ilçemize geldik. Didim, ülkemizin önemli turizm kentlerinden bir tanesi. Burada bulunan tesisimiz de Didim turizmine hizmet veriyor. Yeni sezon hazırlıkları süren tesisimiz, 2024 sezonunda da tüm esnafımızın ve vatandaşlarımızın hizmetinde olacak. Didim’deki şoförler odamızın çalışmalarını da takdir ediyoruz. Oda Başkanımız Barış Şam’a ve yönetimine teşekkür ediyorum” dedi. Apaydın, Başkan Şam’a misafirperverliği için teşekkür ederek, federasyon olarak tüm esnafın yanında olduklarını, şoför esnafının durumu ile yakından ilgilenerek esnafın yaşadığı sorunların ilgili yerlere iletip çözüm bulma noktasında çalışmalarının süreceğini kaydetti.

Tsof Baskani Apaydin Didim Soforler Odasini Ziyaret Etti 463247 6F93C40Ee0F63B3001784B1711094Bda

Didim Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Barış Şam ise ziyaretlerinden dolayı Genel Başkan Apaydın’a teşekkür ederek, odada yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi. Şam, “TŞOF Başkanımız Sayın Fevzi Apaydın’a nazik ziyareti nedeniyle teşekkür ediyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.” şeklinde konuştu.

Muhabir: HÜSEYİN ÇALIŞKAN