Koçarlı’da geleneksel hale gelen Çam Fıstığı ve Yöresel Ürünler Festivali’nin açılışı, ilçe merkezinde düzenlenen kortej yürüyüşüyle gerçekleştirildi. Yürüyüşün ardından Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen konserde festivalin ilk sanatçısı Suavi oldu.

Konseri, Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı ve eşi Tülay Arıcı, CHP Koçarlı İlçe Başkanı Hasan Akın, belediye meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

VATANDAŞLAR ŞARKILARA EŞLİK ETTİ
Seslendirdiği sevilen şarkı ve türkülerle festival alanını dolduran vatandaşlara keyifli anlar yaşatan Suavi’nin eserlerine, dinleyiciler de hep bir ağızdan eşlik etti. Festivalin ilk gününde müzik dolu anlar yaşanırken, vatandaşlar konser boyunca doyasıya eğlendi.

Konserin sonunda Koçarlı Belediye Başkanı Özgür Arıcı, Suavi’ye teşekkür ederek Koçarlı’nın yöresel ürünlerinden oluşan bir hediye sepeti, çiçek ve teşekkür plaketi takdim etti. Suavi de misafirperverliklerinden dolayı Başkan Arıcı’ya ve Koçarlı halkına teşekkür etti.

FESTİVAL ALANINDAKİ STANTLAR İLGİ GÖRDÜ
Konseri izlemeyi tercih etmeyen vatandaşların kimisi ise festival alanında kurulan stantları gezerek yöresel ürünleri inceledi. Ziyaretçiler, çeşitli lezzetleri tatma fırsatı bulurken, hediyelik eşyalar ve yöresel ürünlerden alışveriş yaptı.


