Söke ilçesinde üniversite öğrencilerinin barınma sorununu çözmek için önemli bir adım atıldı. AK Parti Aydın Milletvekili Ömer Özmen, 500 kişilik erkek öğrenci yurdu projesinin ihale sürecinin tamamlandığını duyurdu. AK Parti Milletvekili Ömer Özmen, AK Parti Söke İlçe Başkanı Mehmet Saki Oğuz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte KYK Meryem Yapıcıoğlu Kız Yurdu’nu ziyaret etti.

"SÜRECİ YAKINDAN TAKİP EDİYORUZ"
Ziyaret sırasında Söke Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Günen ile Yurt Müdüresi Aynur Kirişci’den bilgi alan Özmen, yeni yurt projesine dair detayları paylaştı. Özmen, 500 kişilik erkek öğrenci yurdu projesinin Söke’deki gençler için büyük bir ihtiyaç olduğunu belirterek, “Süreci yakından takip ediyorum. Projenin hayata geçmesiyle birlikte ilçedeki yükseköğrenim öğrencilerinin barınma sorunu önemli ölçüde çözülecek” dedi.

SÖKE’DE ÖĞRENCİLERE NEFES ALDIRACAK
Yeni yurt projesiyle birlikte, Söke’de üniversite eğitimi gören gençlerin barınma sorununun büyük ölçüde hafiflemesi bekleniyor. İlçedeki yükseköğrenim öğrencileri için yeni yurt, hem modern imkanlarıyla hem de kapasitesiyle önemli bir ihtiyacı karşılayacak.





