31 Mart’taki yerel seçimler için geri sayım sürerken siyasi partilerin adayları da seçimi kazanmak için artık son hamlelerini yapıyor. AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, sosyal medya hesabından paylaştığı video ile Aydın’daki seçmenlere seslendi.

Başkan Arıkan, Çerçioğlu’nu ağırladı Başkan Arıkan, Çerçioğlu’nu ağırladı

"AYDIN'I TÜRKİYE'NİN GÖZ BEBEĞİ YAPABİLİRİZ"


Paylaştığı videoda Aydın’ı 5 yılda ülkenin göz bebeği yapabileceğini dile getiren Savaş, “ 15 yıldır bu şehrin yönetiminin yetersizliğini hepimiz gördük, yaşadık ve bunun ağır faturasını hepimiz ödüyoruz. Artık yetmedi mi? Biz daha iyi bir Aydın’da, daha güçlü bir Aydın’da yaşamayı hak etmiyor muyuz? Neden yanı başımızdaki Denizli gibi bir üretim şehri, Gaziantep gibi gastronomi şehri, Antalya gibi bir turizm cenneti olmasın. Hadi bir düşünelim. Asıl ihtiyacımız olan ne? Bu şehrin gerçekten neye ihtiyacı var? Yatırıma ihtiyacı var. Yatırım olursa üretim olur, üretim olursa istihdam olur, istihdam olursa bu şehir gelişir. Geleceğimiz değişir. Aydın’ı 5 yılda ülkemizin göz bebeği yapabiliriz” ifadelerini kullandı.

GERÇEK BÜYÜKŞEHİR OLALIM


Aydın’ın öz evladı olarak seçmenden kentin geleceği için oy istediğini belirten Savaş, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: “Sevgili hemşehrilerim bu karanlık tünelden çıkış için 31 Mart son fırsat. Bu milletvekili, parti secimi değil, çocuklarımızın torunlarımızın kaderini belirleyecek bir yerel secim. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursa olun, bi seçimde oyunuzu kentin geleceği, evlatlarınızın geleceği için kullanın. Ben bugün siyasi aktör olarak değil bir kardeşiniz, ağabeyiniz, Aydın’ın öz evladı olarak sesleniyorum. Size tüm kalbimle el uzatıyorum. Haydi gelin, yeni ve güçlü bir Aydın için yola çıkalım. Otopark ve trafik sorununu çözelim. Sosyal konutlarla kira öder gibi ev sahibi olalım. Su pahalılığından kurtulalım. Depreme karşı güçlü bir şehir oluşturalım. Stadyumda şampiyonluk şarkıları söyleyelim. Emeklilere, annelere, gençlere yerel kaynaklardan destek olalım. Yağmuru sel korkusuyla değil bereket coşkusuyla karşılayalım. Çiftçimize çözüm, esnafımıza dost olalım. Gerçek bir büyükşehir olalım. Gelin Aydın’a bu şansı verelim, birlikte kazanalım. Sizleri seviyor ve tüm kalbimle selamlıyorum.”

Kaynak: HABER MERKEZİ